2777
2789
عنوان

دلم براش تنگ میشه

142 بازدید | 22 پست

کاش هیچوقت با ادمایی ک قرار نیس باهاشون ازدواج کنیم اشنا نمیشدیم چجور فراموشش کنم1سال ونیم با هم بودیم

مغرور تر ازشیطان مهربانترازانسان  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه سال باهم بودیم دو روزه خبری ندارم ازش پروف ست داشتیم اونم برداشته با اینکه اون دلمو شکست 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

میفهممت.... خیلی 🥺💔

چند وقت از جداییتون گذشته؟

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
سه سال باهم بودیم دو روزه خبری ندارم ازش پروف ست داشتیم اونم برداشته با اینکه اون دلمو شکست 

عزیزززززززممممم 💔🥺 سرچی اخع؟؟؟

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
عزیزززززززممممم 💔🥺 سرچی اخع؟؟؟

🙂❤با خانوادم بحثم شده بود بهش گفتن بحثم شده زنگ زدم بهش حالو هوام عوض شه ی چیز گفت خندم گرفت اروم خندیدم یهو برگشت گفت اروم تر بابا پرده گوشمو پاره کردی چخبرته منم بهش گفتم باشه برو به خریدت برس خوشبگذره گفت بسلامت 

به همین راحتی هم غرورمو شکست هم قلبمو جلوی دوستاش 

چرا بی رحمن انقدر

میگن نگین پسرا قلب ندارن پسرا احساس ندارن ی سریا بدشون میاد بگی اما واقعا اینجور