🙂❤با خانوادم بحثم شده بود بهش گفتن بحثم شده زنگ زدم بهش حالو هوام عوض شه ی چیز گفت خندم گرفت اروم خ ...
عزیزدلم 🥺🥺🥺🥺🥺 خیلی ناراحت شدم کارش اشتباه بوده ...
مطمعنی جلو دوستاش بوده؟!
و اینکه عزیزم رابطه ۳ساله خیلی حیفه بخاد بخاطر مسایل این مدلی خراب بشه
به نظرم اگر همه چیتون باهم اوکیه و همو دوست دارین زودی باهم اشتی کنین🥺🥺🥺🥺
ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
2ماه ولی هی داشتم کنار میومدم هی برمیگشت امروز صبی بهم مسیج داد ک دیگهب من پیام ندع
عزیزدلم 💔🥺درکت میکنم خیلی سخته کم کم حالت بهتر میشه 😥😥😥
سرچی جدا شدین؟ مدت زیادی. باهم بودین؟
ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
عزیزززززززممممم 🥺 الهی زودی حال دلت خوب خوب بشه ،،، وقتی اخلاق دو نفر باهم جور نباشه خیلی مشکل بهوجود میاد که دیگه احساس بی معنی میشه 🥺💔