2777
2789
عنوان

دلم براش تنگ میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 22 پست
🙂❤با خانوادم بحثم شده بود بهش گفتن بحثم شده زنگ زدم بهش حالو هوام عوض شه ی چیز گفت خندم گرفت اروم خ ...

عزیزدلم 🥺🥺🥺🥺🥺 خیلی ناراحت شدم کارش اشتباه بوده ...

مطمعنی جلو دوستاش بوده؟!

و اینکه عزیزم رابطه ۳ساله خیلی حیفه بخاد بخاطر مسایل این مدلی خراب بشه 

به نظرم اگر همه چیتون‌ باهم اوکیه و همو دوست دارین زودی باهم اشتی کنین🥺🥺🥺🥺

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2ماه ولی هی داشتم کنار میومدم هی برمیگشت   امروز صبی بهم مسیج داد ک دیگهب من پیام ندع

عزیزدلم 💔🥺درکت میکنم خیلی سخته کم کم حالت بهتر میشه 😥😥😥

سرچی جدا شدین؟ مدت زیادی. باهم بودین؟

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
عزیزدلم 💔🥺درکت میکنم خیلی سخته کم کم حالت بهتر میشه 😥😥😥 سرچی جدا شدین؟ مدت زیادی. باهم بودین؟

اخلاقامون بهم نمیخورد 1سال و خورده با هم بودیم

مغرور تر ازشیطان مهربانترازانسان  
اخلاقامون بهم نمیخورد 1سال و خورده با هم بودیم

عزیزززززززممممم 🥺 الهی زودی حال دلت خوب خوب بشه ،،، وقتی اخلاق دو نفر باهم جور نباشه خیلی مشکل به‌وجود میاد که دیگه احساس بی معنی میشه 🥺💔

عزیزدلم 🥺🥺🥺🥺🥺 خیلی ناراحت شدم کارش اشتباه بوده ... مطمعنی جلو دوستاش بوده؟! و اینکه عزیزم راب ...

اره جلو دوست صمیمیش بود اونم منو میشناسه ابرومو برد 

تازه ادا میکنه عاشقمع دوسم داره خواستگارم شده اما حالا اون با من قهره انگار من دلشو شکستم بذار تموم شه این رابطع سمی 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

اره جلو دوست صمیمیش بود اونم منو میشناسه ابرومو برد   تازه ادا میکنه عاشقمع دوسم داره ...

🥺💔عزیزم ایشالا هرچی به صلاحته همون بشه