2777
2789

سلام پسرم تنگی مجرا داره یه سال پیش بردیم براش میل زدن ولی تو خونه فقط یه بار گذاشت براش انجام بدیم خیلی زجر آور بود.الان فردا قراره تو مطب با بی حسی با قیچی یرش بزنه ولی ظاهرا بخیه نمی زنه.می ترسم دوباره برگرده تنگیش.دکترش میگه بیهوش نمی کنم کلی عوارض و اینا داره.مراقبتای بعدش چه جوریه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۸

پسر من داشت تنگی میگرفت خیلی زود متوجه شدم احتیاجی به میل پیدا نکرد دکتر تو مطب با پماد آ از اونایی که واسه چشمه باز کرد 

ولی میدونم وقتی دکتر براتون باز کرد باید به مدت طولانی چربش کنید 

به خودش یاد بدید انجام بده

وای میل وحشتناکه شوهرم نمی تونست بزنا براش اعصابش خراب می شد  

مگه تو خونه زدین؟ ما بردیم بیمارستان

آنجا که تو نفس میکشی کمی   آن طرف‌تر زیر همین آسمان من از عشقت نفسم بند آمده است و نمی‌دانی!!    
مگه تو خونه زدین؟ ما بردیم بیمارستان

نه تو مطب انجام دادیم.بعدش گفت خودتون روزی دوبار با سر پمادرو داخل مجرا کنین فشار بدین خیلی بد بود دو نفری نمی تونستیم نگهش داریم

پسر من داشت تنگی میگرفت خیلی زود متوجه شدم احتیاجی به میل پیدا نکرد دکتر تو مطب با پماد آ از اونایی ...

نمی خوام چیزی رو خودمون وارد مجراش کنیم اگه چرب کردن با دسته و دردناک نیست که خوبه

نمی خوام چیزی رو خودمون وارد مجراش کنیم اگه چرب کردن با دسته و دردناک نیست که خوبه

من واسه پسرم با اون پماد چشمی چرب میکردم لبه پمادو میداشتم رو مجرافشار میدادم پماد کمی وارد مجرا میشد

پسر من دردش نمیومد با اینکه کوچیک بود گریه نمیکرد چون درد نداشت

پسرم نمی زاشت الانم می دونم نمی زاره 

الان که دیگه ماشاالله بزرگه درست هم نیس شما بخواید براش بزنید 

حالا با دکترش مشورت کنید ببینید چی میگه انشاالله که دیگه برنگرده

چسبندگی کلاهک هم داشت؟