2777
2789
عنوان

جراحی تنگی مجراپسرم لطفا اگه تجربه ای دارین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه مدت چرب کردین شما؟پسرتون چندسالش بود؟

پسر من چسبندگی کلاهک هم گرفت 

دکتر بهد ختنه به من گفت به مدت ۴ ماه چربش کن منم بعد چهار ماه دیگه نکردم بعد یکسال متوجه شدم چسبندگی داره بردم دکتر میخواست بازش کنه ولی گفت زخم میشه من نذاشتم چون پسرم اذیت میشد

حدود ۶ ماه هی چرب کردم و پوست ختنگاهو به عقب کشیدم فشار کشیدگی رو تا جایی ادامه میدادم که آستانه تحملش بود هر روز ،بعد تعویض پوشک انجام میدادم

هر هفته هم عکس میگرفتم که متوجه رَوند باز شدنش بشم چون خیلی آروم باز میشد محسوس نبود

دیگه بعد شیش ماه باز شد کامل

قبل اینکه متوجه چسبندگی کلاهکش بشم متوجه چسبندگی مجراش شدم چون همش چک میکردم سوراخ مجراش دو روزنه شده بود که با همون پماد آ چشمی دکتر باز کرد 

حدودا ۶ ماه مستمر هم مجرا و هم کلاهکو چرب کردم و بعداز اون هر چند روز باز چرب میکردم

پسر من چسبندگی کلاهک هم گرفت  دکتر بهد ختنه به من گفت به مدت ۴ ماه چربش کن منم بعد چهار ماه دی ...

منم چسبندگیشو تو مطب دکتر باز کرد زخم نشد فقط ملتهب بود چندروز .ولی مجراش سختشه پماد بزاریم داخلش نمی دونم چه کار کنم خیلی اعصابم بهم ریخته 

پسر من چسبندگی کلاهک هم گرفت  دکتر بهد ختنه به من گفت به مدت ۴ ماه چربش کن منم بعد چهار ماه دی ...

راستش منم نمی دونستم چسبندگی کلاهک داره واسه تنگی مجراش بردم گفتم کلاهکشم چسبیده 

منم چسبندگیشو تو مطب دکتر باز کرد زخم نشد فقط ملتهب بود چندروز .ولی مجراش سختشه پماد بزاریم داخلش نم ...

خودتو اذیت نکن

انشاالله دکتر یه پیشنهادی میده که اذیت نشه

چه جوری متوجه تنگی مجراش شدید؟موقع دفع ادرار درد داشت؟

خودتو اذیت نکن انشاالله دکتر یه پیشنهادی میده که اذیت نشه چه جوری متوجه تنگی مجراش شدید؟موقع دفع ا ...

انشالله

ادرارش باریک شد و با شتاب می زد بیرون و مثلا راحت یکی دومتر می پاشع 

درد نداره

انشالله ادرارش باریک شد و با شتاب می زد بیرون و مثلا راحت یکی دومتر می پاشع  درد نداره

انشاالله فردا به سلامتی کارش انجام بشه 

نگران بعدا هم نباشید انشاالله دیگه بر نمیگرده