2777
2789

از جمعه ی هفته ی پیش شروع کردم به مصرف راکوتان . و هفته ای دو عدد میخورم تا حالا ۳ تا خوردم. امروز یه ماه از پریودی قبلیم میگذره .همیشه دوره ی پریودیم ۲۶ یا ۳۰ روزه بود و سر موقع میخورم . ولی اینسری عقب افتاده...درد شکمی دارم ولی خونریزی ندارم...خواستم ببینم کسی بوده تا حالا مصرف کنه و نظم پریودیش بهم بخوره؟ 

موارد مصرفش چیه؟

نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت‌... پیچیده‌ای ! همونقدر که نداشتنت سخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدی منو بخندونی،بلدی اشکم رو در بیاری ! همونقدر که مهربونی،همونقدر هم بی تفاوتی ! همونقدر که بلدی امن باشی و آروم،ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای جوش صورته البته دکتر برای من برای چربی بیش از حد موهام تجویز کرده.

موهات ریزشم داره؟منم پوست سرم چربه ب شدت و ریزش مو دارم 

نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت‌... پیچیده‌ای ! همونقدر که نداشتنت سخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدی منو بخندونی،بلدی اشکم رو در بیاری ! همونقدر که مهربونی،همونقدر هم بی تفاوتی ! همونقدر که بلدی امن باشی و آروم،ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره...!

اسپری ضد جوش چرا نمیزنی برا من ک خیلی موثر بود البه من جوش ندارم وقتایی ک بند میندازم یا کرم پودرمیزنم جوش میزنم براهمین مجبورم حتی ضد افتابم استفاده نکنم😑💔

نه من اصلا ریزش ندارم فقط چربی شدید .🥲

من دسته دسته کنده میشه موهام 

خیلی بلندن تا پایین باسن رشدشونم خیلی زیادع ولی میریزن خیلی کوتاه کنم تاثیر ندارع ب نظرت 💔🥲

من دسته دسته کنده میشه موهام  خیلی بلندن تا پایین باسن رشدشونم خیلی زیادع ولی میریزن خیلی کوتا ...

یکم کوتاهشون کن اینجوری ریزششون کمتر میشه . قرص زینک هم خیلی مؤثره

یکم کوتاهشون کن اینجوری ریزششون کمتر میشه . قرص زینک هم خیلی مؤثره

قرص سیستین ب۶میخورم اشتهامو زیاد میکنه 

🥺پس همون کوتاه کنم شاید بهتر بشه مرسی گلم