2777
2789

میشه اگر مصرف کردید بگید چطور بوده،خوشتون اومده یا نه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره برنج خوبیه کته هم شفته نمیشه چند خریدی

ممنون عزیزم،کیلویی 35 تومن

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
چه جالب همیشه برام سوال بود که چرا می گن برنج بینام

فکر کنم اسم دیگش هم امراللهی باشه

بله ، عالیه ،قدبلندترین ، خوش طعم ترین برنجه شماله

شما خودتون مصرف کردید؟من همیشه طارم هاشمی میخریدم،اما خیلی گرون شده اولین باره میخوام استفاده کنم،یعنی خریدم هنوز به دستم نرسیده،یکم دلشوره دارم که خوبه یا نه

مطمئنی 🙄🙄🙄 گرونتراز طارم هست  کجا این قیمت خریدی

آره امروز خواهرم برام خرید،از شمال آشنا داشتن،خودش برام پخت کرد میگه خوبه ولی من چون اولین بارمه که میگیرم یکم دلشوره دارم

کدوم شهری کجا خریدی  عکس از کیسه برنجت بذار

من خودم تهرانم،خواهرم شماله امروز برام خریده وبعد از ظهر تحویل میگیره،تا به دستم برسه تیر ماه میشه

کدوم شهری کجا خریدی  عکس از کیسه برنجت بذار

اگر خواستی بعد از ظهر بیا بهم درخواست بده شماره برنج فروش رو خواهرم بگیره بعد من بهت میدم خودت زنگ بزن

من خودم تهرانم،خواهرم شماله امروز برام خریده وبعد از ظهر تحویل میگیره،تا به دستم برسه تیر ماه میشه

خوشبحالش منکه طارم عیدی خریدم ۷۰

الانکه خیلی گرون شده

زیاد بخر تا سال دگه داشته باشی 

شما خودتون مصرف کردید؟من همیشه طارم هاشمی میخریدم،اما خیلی گرون شده اولین باره میخوام استفاده کنم،یع ...

بله 

ولی بیشتر هاشمی میخریم ، چون از اونی که میخریم هاشمی داره ، بینام که گرونتره چون‌ زمان برداشتش از بقیه برنجها دیرتره و افت بیشتری میگیره ، کلا کشتش سختره

درخواست دوستی قبول نمیکنم