2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب فرمول بیست و نمونه سوال امتحان نهایی سال های قبل همه نوبت هاشو حل می کردم مثلا دی و خردادو شهری ...

نمونه سوالای نهایی تاثیر زیاد داشت؟بعد شب امتحان کتابم خوندی باز یا فقط نمونه سوال؟

بگو لطفا

مهمترین نکته شب امتحانه

تا ۷ و ۸ تموم کن خوندنو و تا صبح نمونه سوال بزن

کل امتحانات سالهای قبل و امتحانات خیلی سبز و قلمچب و ماز و مهمترین نمونه سوال شبه نهاییه

من کنکورم بد بودم ۷۷۰۰ بودم فقط نهاییم بالا بودیه سال پشت بودم با پایه به شدت ضعیف

واقعا پایه ضعیف؟

فیلم دیدی برا درسا

چه مدرسه ای بودی 

من خیلییییی ضعیفم اونقدری ک مجبورم براهر۴درس فیلم ببینم 

هدفمم  فرهنگیان یا پرستاریه 

واقعا پایه ضعیف؟فیلم دیدی برا درساچه مدرسه ای بودی من خیلییییی ضعیفم اونقدری ک مجبورم براهر۴درس فیلم ...

بله خیلی ضعیف

تیزهوشان بودم

فیلم فقط قسمتایی که مشکل داشتم سال اولم واسه هر چهارتا درس کلاس انلاین میرفتم خیلی وقت میگرفت ازم

من فرهنگیانم میخوام انصراف بدم

تو به سال وفت داری راحت میتونی پزشکی بیاری

بله خیلی ضعیفتیزهوشان بودمفیلم فقط قسمتایی که مشکل داشتم سال اولم واسه هر چهارتا درس کلاس انلاین میر ...

من خیلی داغون ب پرستاریم امیدی ندارم 

قبلا منفی میزدم تو ازمون الان ک فیلم میبینم بهتر شده مثلا زیست شده۴۰،۶۰ 

گلم سال اول ک فیلم دیدی چقد شدی