2777
2789
عنوان

کسی برنج بهنام شمال،یا به زبون محلی برنج بینام خریده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 35 پست
خوشبحالش منکه طارم عیدی خریدم ۷۰ الانکه خیلی گرون شده زیاد بخر تا سال دگه داشته باشی 

آره صد کیلو گرفتم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون لطف میکنید  درخواست دادم  مورد اعتماد هست بنده خدا

والا زیاد نمیشناسم خواهرم گفت آدم خوبیه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
بله  ولی بیشتر هاشمی میخریم ، چون از اونی که میخریم هاشمی داره ، بینام که گرونتره چون‌ زمان بر ...

پس چرا این به من انقدر مناسب داد،خواهرم پخت کرده میگفت خوبه ولی اینکه چرا ارزون میده شک کردم

حالا شما اونجا رفتن خریدن مستقیم خودشون  حتما آشنا بودن این قیمت حساب کرده والا بعیده

شاید،والا نمیدونم نکنه سرم کلاه رفته،البته خواهرم آدم زرنگیه،چند سالم شمال زندگی کرده حسابی بلد این کارا شده ولی نمیدونم چرا دلشوره دارم،خواهرم میگه هرچی باشه ایرانیه واز هندی وتایلندی که خیلی بهتره،بازم تا به دستم برسه هزار فکر دارم

پس چرا این به من انقدر مناسب داد،خواهرم پخت کرده میگفت خوبه ولی اینکه چرا ارزون میده شک کردم

نمیدونم 

برنجی که خریدیم دم سیاه هست ، بینام اسمه دیگشه

فقط تو گیلان کشت میشه ، یه نوع بینام هست دو کشتی هست ، یعنی دوبار در سال تو‌مازندران کشت میشه شاید اینو بهتون فروخته

درخواست دوستی قبول نمیکنم
نمیدونم  برنجی که خریدیم دم سیاه هست ، بینام اسمه دیگشه فقط تو گیلان کشت میشه ، یه ...

بله این که من خریدم مال مازندرانه

پس برای همون ارزونتره ، دوکشتی ها ارزونترن

ممنونم ازت عزیزم

سلام عزیزم پرسیدی از خواهرت  عکس فرستاد و شماره بنده خدا رو؟؟

سلام نه عزیزم هنوز نفرستاده هروقت عکس داد حتما برات میفرستم

ممنون قربونت برم

شماره برنج فروش رو تو خصوصی برات فرستادم،عکس گونی رو برام نفرستاد عکس برنج رو فرستاده