2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخرشبی بخواب

فردا ایشالا

کاش به عقاید هم احترام میذاشتیم!زن ها علیه زن ها نباشید!طرز تفکر من به خودم مربوطه،لزوم به توضیح حرفام نمیبینم،لطفاا بی احترامی نکنید. تیکر تولدمه!
من عاشق همسر رفیق بازم واقعا دلم میخواد منم باهاشون برم همه جا :))

موضوع اینه ک اون رفیق  باز اصلا  با خونه و زنو بچه حال نمیکنن  تو مهمونهای فامیلی پدرتو در میارن  و نهایتا  خودتو بچه هات حسرت ی مسافرت درست و حسابی ب دلتون میمونه 

از طرفی خیلی حرف شنوی دارن از رفیق  عین ی پسر نوجوون ۱۴ ساله ک رفقاش  بیشتر روش اثر میزارن تا ننه باباش حتی ممکنه تا مرز ب باد دادنخونه و زندگیت  پیش برن 

پدرم رفیق  بازه شدید  

و من با توجه ب مردایی ک تو زندگی از نزدیک و دور دیدم ب این نتیجه رسیدم با همه چی مرد میشه ساخت بهش تو همه موارد میشه ی فرصت‌ دوباره داد حتی اعتیاد اما با سه دسته شون باس از همون اول اول اول کات کنی تو هر مرحله ک بودی 

دوستی نامزدی عقد هرچی زودتر بهتر 

اون سه دسته 

مرد رفیق باز 

زن باز 

شکاک

در حال جدال با خودArmy 🥲💞
منم ۱۰ ساله پدرم دراومد،از بعد کرونا تا حدودی کمتر شد،البته خیلی مواقع سکوت کردم،بعدها دیگه حوصله م ...

خدا ب دادتون برسه بابای منم رفیق بازه  کاش حداقل دوتا رفیق خوب داشت همه عین مگس دور شیرینی ان

در حال جدال با خودArmy 🥲💞
موضوع اینه ک اون رفیق  باز اصلا  با خونه و زنو بچه حال نمیکنن  تو مهمونهای فامیلی پدر ...

نه قطعا منظورم از رفیق باز آدم بدون تعادل نبود...

شما درست میگید واقعا با این ادما یک لحظه هم نمیشه زندگی کرد