2777
2789
پشت ساک داخل رحم لخته خون پانزده سانتی دیده شده پشت ساک نه پشت جفت هماتومم نیست لخته است دکترگفت فرق میکنن توروخدااگه کسی راجبش اطلاعی داره بگه ممنون میشم
هوس کرده ام که تو باشی٬من باشم وهیچکس نباشد٬آنگاه داغترین آغوشها از تنت وشیرینترین بوسه ها را از دستانت بیرون بکشم،به تلافی تمام روزهایی که میخواهمت ونیستی پدر.....
دارم دق میکنم بعدچهارتاسقط اینم بارداری پنجمم
هوس کرده ام که تو باشی٬من باشم وهیچکس نباشد٬آنگاه داغترین آغوشها از تنت وشیرینترین بوسه ها را از دستانت بیرون بکشم،به تلافی تمام روزهایی که میخواهمت ونیستی پدر.....
من هماتوم داشتم همون لخته پشت جفت ..با استراحت وشیاف سیکلوژست درست شد
هنگامی که دری از خوشبختی به روی ما بسته میشود ، دری دیگر باز می شود ولی ما اغلب چنان به دربسته چشم می دوزیم که درهای باز را نمی بینیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا پانزده سانت یا پانزده میل؟ از دکترت نپرسیدی؟
من و دختری و باباش ...شما همه...[smiley]s/sm80.gif[/smiley] امیدوارم همه فرشته های آسمونی خیلی زود مهمون ناخونده دل همه مادرای بهشتی بشن و خیلی زود هم سفر نه ماهه شون رو طی کنن و با سلامت زمینی بشن تو آغوش مادر و پدرشون....
پشت ساک دیده شده پشت جفت معموله وزیادشنیدم اما پشت ساک نمیدونم چیه
پانزده میل عزیزم
پانزده میل یا سی سی منظورشه وگرنه الان که رحم کوچولوه ..
هنگامی که دری از خوشبختی به روی ما بسته میشود ، دری دیگر باز می شود ولی ما اغلب چنان به دربسته چشم می دوزیم که درهای باز را نمی بینیم.
خب پانزده میل فک نمیکنم خطرناک باشه استراحت کن ان شالله ک رفع بشه نگران نباش
من و دختری و باباش ...شما همه...[smiley]s/sm80.gif[/smiley] امیدوارم همه فرشته های آسمونی خیلی زود مهمون ناخونده دل همه مادرای بهشتی بشن و خیلی زود هم سفر نه ماهه شون رو طی کنن و با سلامت زمینی بشن تو آغوش مادر و پدرشون....
فک کنم اشتباه میکنیا..احتمالا 15 میلیمتره نه سانت
من دوستم اینطوری شد..استراحت و شیاف پروژسترون. بچه ش الان یکسالشه
نگران نباش
استرس نگیر
توکل بخدا
مطمئن باش هیچی نیست
امشب شهادته امام کاظمه...نذر کن عزیزم
خداجونم به خاطر دوتا فرشته ی کوچولویی که تو وجودم قرار دادی و منو لایق دونستی هزاران مرتبه شکرت..خدای مهربونم سپردمشون به خودت..فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین..خیلی التماس دعا دوستان
خیلیا رو من شنیدم
خداجونم به خاطر دوتا فرشته ی کوچولویی که تو وجودم قرار دادی و منو لایق دونستی هزاران مرتبه شکرت..خدای مهربونم سپردمشون به خودت..فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین..خیلی التماس دعا دوستان
پرسیدم مامامرمر جان گفت تهدیدبه سقطه واستراحت کن کسی بوده داشته باشه ورفع شده باشه هنوز لک ندارم اما گفت به زودی به لک وخونریزی میفتی
تو نت سرچ کردم نوشته تهدید ب سقط و لکه بینی .پس کاملا استراحت مطلق کن تا هفته های بالاتر رفع بشه
عزیزم چاره اش فقط استراحته ..سعی کن همش بخابی ...من پشت جفت داشتم ولی پشت ساک نههه ..به من سیکلورست داد هماتومم بر طرف شد ...