2777
2789
عنوان

کسی لخته خون پشت ساک حاملگی تو چهارهفته داشته؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4789 بازدید | 57 پست
آخ میدونید از همین میترسم ساک تا٢٠میلمتری خالی باشه پوچه من١٨میلمتره یعنی٢میلی تا ٢٠یعنی امکانش هست جنین شکل بگیره واقعا دیگه هنگ کردم
مهیا عزیزم دختر نازم خیلی دوستت دارم
نسیم جان این لخته پشت ساک خطرناکتراز هماتوم پشت جنین نیست؟؟؟ ممکنه جذب نشه؟؟؟
هوس کرده ام که تو باشی٬من باشم وهیچکس نباشد٬آنگاه داغترین آغوشها از تنت وشیرینترین بوسه ها را از دستانت بیرون بکشم،به تلافی تمام روزهایی که میخواهمت ونیستی پدر.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیرین جون برا من 11موند ورشد نکرد متلا طبق پری هفته شش رفتم سونو گفت شش هفته بعد که سه هفته بعد باز سونو دادم همون 11بود وگفت شش هفته
هنگامی که دری از خوشبختی به روی ما بسته میشود ، دری دیگر باز می شود ولی ما اغلب چنان به دربسته چشم می دوزیم که درهای باز را نمی بینیم.
الناز دارویی مصرف میکردی؟؟
هوس کرده ام که تو باشی٬من باشم وهیچکس نباشد٬آنگاه داغترین آغوشها از تنت وشیرینترین بوسه ها را از دستانت بیرون بکشم،به تلافی تمام روزهایی که میخواهمت ونیستی پدر.....
بله شیرین جون الانم حامله ام خداروشکر بعد اون بارداری پوچ سریع حامله شدم .... نه له یلا هیچ دارویی
هنگامی که دری از خوشبختی به روی ما بسته میشود ، دری دیگر باز می شود ولی ما اغلب چنان به دربسته چشم می دوزیم که درهای باز را نمی بینیم.
مرسی عزیزم ..انشالله شمام بارداری سالمی داشته باشی وپوچ نباشه ..توکل بر خدا
غذامو چه جوری بخورم رو صندلی بشینم یابشینم روزمین ،نشستن ضررنداره؟؟
نه عزیزم ضرر نداره بشین وبخور ولی کار نکن .
الناز جان لخته بشت جفت از هماتوم پشت جنین خطرناکترنیست ممکنه جذب نشه؟؟؟
من پشت ساک ونشنیدم عزیزم ...ولی توکل به خدا انشالله بارداری خوبی داشته باشی