2777
2789
عنوان

لعنت به این خوابگاه کوفتی

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 43 پست
اخه خیلی ها چیزایی که برای بقیه نمی پسند برای خودشون می پسندن انجام می دن مثلا یه دوستی داریم ما دوش ...

دقیقا منظورم همینه قانون های اونا رو باید عملی کنیم میخوان همچی به ساز اونا باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان مشکل شما چیه مگه تو درسم خبر خاصی نیست الان مشکل شما واسه یکی دیگه مشکل نیست سبک زندگیه

همین که هیچ تفریح درسی ندارم یکسره خونم روزا شبا تکراری شده حالم از این زندگی بهم میخوره کاش برگردم دوران مدرسه کاش سفت و سخت میخوندم بهترین رشته بیارم

آره حتما میگم

عشقم این گریه بخاطر بی شعوری اونا نیست ادم وقتی از خانواده دور می شه یهو حس غربت می کنه مخصوصا اگه اونا اکیپ باشه حس تنها موندن و...  سعی کن تخلیه کنی این حس ها رو با گریه باشگاه یه فیلم شاد