2777
2789
عنوان

کسی لخته خون پشت ساک حاملگی تو چهارهفته داشته؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4789 بازدید | 57 پست
شیاف داد شبی یکی بذارم من مشکل انعقادخون دارم،ایمنیمم بالاست نبایداستراحت مطلق باسم موندم چکارکنم
هوس کرده ام که تو باشی٬من باشم وهیچکس نباشد٬آنگاه داغترین آغوشها از تنت وشیرینترین بوسه ها را از دستانت بیرون بکشم،به تلافی تمام روزهایی که میخواهمت ونیستی پدر.....
ببین من دوبار سقط کردم..فقط هم بخاطر عدم استراحت بود..پس بخوابو تکون نخور..انشاالله به حق امشب هیچی نمیشه..من دوستمم همینطور بوذ
خداجونم به خاطر دوتا فرشته ی کوچولویی که تو وجودم قرار دادی و منو لایق دونستی هزاران مرتبه شکرت..خدای مهربونم سپردمشون به خودت..فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین..خیلی التماس دعا دوستان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیرین جون ساک بچه وجفت داخش هستن ...ولی جفت جنین ازش تغدیه میکنه.وداخله ساکه
هنگامی که دری از خوشبختی به روی ما بسته میشود ، دری دیگر باز می شود ولی ما اغلب چنان به دربسته چشم می دوزیم که درهای باز را نمی بینیم.
هپازین,میزنی حالا یه هفته بخوابی,چیزی میشه?
خداجونم به خاطر دوتا فرشته ی کوچولویی که تو وجودم قرار دادی و منو لایق دونستی هزاران مرتبه شکرت..خدای مهربونم سپردمشون به خودت..فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین..خیلی التماس دعا دوستان
انشالله که پوچ نیست تا هفته هشت ونه جا داره که جنین تشکیل بشه ..توکل به خدا کن ..منم بارداری پوچ داشتم قبلا .برامن تو شش هفته مونده بود ساک خالی رشد نمیکرد
هنگامی که دری از خوشبختی به روی ما بسته میشود ، دری دیگر باز می شود ولی ما اغلب چنان به دربسته چشم می دوزیم که درهای باز را نمی بینیم.
میشه بگین استراحت مطلق چه جوریه پیاده روی آشپزی ظرف شستن اینا کلاکناربذارم؟؟
هوس کرده ام که تو باشی٬من باشم وهیچکس نباشد٬آنگاه داغترین آغوشها از تنت وشیرینترین بوسه ها را از دستانت بیرون بکشم،به تلافی تمام روزهایی که میخواهمت ونیستی پدر.....
هپارین میزنم پردنیزول میخورم به پهلوبخوابم اشکال نداره؟؟
اگه 20 باشه و خالی..انوقت پوچه انشاالله که پوچ نیست دکترم میگف تا 9 هفته هم ممکنه به تاخیر بیفته
بله له بلا وقتی دکترت احتمال خونریزی داده فقط برا دسشویی بلند شو اونم اگه میتونی توالت فرنگی استفاده کنی که چه بهتر ....استراحت مطلق اینجوریه ولی وقتی لخته برطرف شد میتونی به کارای روزمره برسی
تو بخواب..به هر طرف دوس داری بخواب