2777
2789
عنوان

بالاخره...

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 46 پست
من خودم رفتم دکتر معاینه شدم برگه بکارتمم گرفتم با مهر و امضای دکتر حتی شناسنامم که گم شده بود فرستا ...

اخه بعضی وقتا دیدم که کارشناسای مامایی میگن که چیزی به اسم بکارت وجود نداره فقط یه غشا وجود داره خب مگه اون غشا همون بکارت نیست؟

اخه بعضی وقتا دیدم که کارشناسای مامایی میگن که چیزی به اسم بکارت وجود نداره فقط یه غشا وجود داره خب ...

همون غشا بکارته گلم

چجور مامایی میتونه رد کنه وقتی خودشون معاینه میکنن دخترا رو بفهمن اسیب دیده یا ن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه برا منم توضیح بدین😆

چیو توصیح بدم دقیقا

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.

من یه زنه رو میشناسم با خود ارضایی بکارتشو ده سال پیش برداشت موقع ازدواج نزدسک بود شوهرش طلاقش بده که ماما گفت برا خود ارضایی بوده حل شد ببین ۱۰سال پیشو تشخیص داد

تیکر بار داری نیس 🙊حسبی الله وکفا ❤.  تسلیم نشی بردی حتی اگه آسفالتت كرده باشن✌🏻        هرچی برای من میخوای چه خوب چه بد خدا صد برابرشو به خودت بده انشالله😉.          بگو ماشالله 😁.  هرچیزی زکات داره زکات خرد هم تحمل نادان هاست🙂
😑😑مگه نی نی سایت برای همین سوالا نیست حتما باید تاپیک مادرشوهر خواهرشوهر بزنم؟

این سوال را باید از متخصص زنان پرسید اینجا فوقش یه مطلب تو اینستا  خوندند و اینجا با اطمینان میگن که وجود نداره 

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           

پیج ماماسایت چک کن خوب توضیح داده 

بکارت تو شرع و پزشکی معانیش توضیح میده هر ادمی خودش بهتر میدونه باکره است یا نه .... پرده بکارت وجود نداره یه غشا هست پرزهای ریزی داره اون خواب پرزها چک میکنن

غشا دورش میتونه در اثر هراتفاقی خراش یا اسیب برداره یا اصلا با رابطه جنسی اسیب نبینه و سر جاش بمونه 

من خودم کسی میدونم که تو عقد رابطه کامل داشتن و برایهریه برگه بکارت بهش دادن همین پزشکی قانونی

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت
چیو توصیح بدم دقیقا

منظورتو نفهمیدم 

هیچوقت دوست ندارم مادر بشم چرا؟؟! چون نمیخوام یه کوجولوی بی پناهو وارد این دنیا کنم که عذاب ببینه و بعدش مثل بقیه که عذابش دادن بقیه رو عذاب بده:) کاربریم دست چند نفره:/
چه ربطی داره اخه مگه حتما همه باید از کاپ استفاده کنن

نه بابا. حرف منو اشتباه فهمیدی. میگم چندتاچیز یهو باهم مد شدن برای اینکه از این موصوع قبح زدایی کنن... از یه طرف کاپ مد کردن که برای راحتی هم شده دخترا به سمتش جذب شن از طرفی در وجود پرده تشکیک ایجاد کردن...این دوتا در یه راستاست... 

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.