2777
2789
عنوان

بالاخره...

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 46 پست

یکی از  دوستانم جراحی رحمی باید انجام میداد قبلش رفت چکاب جراح زنان یهش گفت شما پرده تون اسیب دیده دوستم میگقت خیلی محکم بهش گفتم رابطه نداشتم و دکتر عذرخواهی کرد گفت  مدلش اینطوره .. میخام بگم واقعا متفاوته برداشت جراح و متخصص زنان حتی

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت
منظورتو نفهمیدم 

بالا توصیح دادم. 

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بکارت وجود داره . فقط یه مدته یه سریا فاز روشنفکری برداشتن که وجود نداره و بکارت توهین به زنه وفلان 

عزیزم وقتی میری دکتر زنان و بکارت داشته باشهحتی تشخیص میده که واسه خود ارضایی دست بهش خورده یا نه

تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛مـن یک جهـان پـر از رازم..🌱
نه بابا. حرف منو اشتباه فهمیدی. میگم چندتاچیز یهو باهم مد شدن برای اینکه از این موصوع قبح زدایی کنن. ...

پای آبروی دخترای بی گناه زیادی وسطه عزیز انقد راحت همهچی دشمن انگاری نکنین تشکیک ایحاد کردن چیه؟ میدونی خاله دوستم و خودش که الان داماد و نوه دارن سالها پیش خونی ندیدن و همون قدیم پزشک به همسرشون گفت مادرزادی ندارت و  الان فقط فضای مجازی باعث پخش این موضوع شدع از قدیمم بوده

پای آبروی دخترای بی گناه زیادی وسطه عزیز انقد راحت همهچی دشمن انگاری نکنین تشکیک ایحاد کردن چیه؟ مید ...

اره بعصیا مدل حلقوی هستن... ولی اینکه کلا گفته بشه برای همه هیچ غشایی وجود نداره اینو عرص کردم من

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
بکارت وجود داره . فقط یه مدته یه سریا فاز روشنفکری برداشتن که وجود نداره و بکارت توهین به زنه وفلان& ...

اطلاعات شما ضعیفه متاسفانه اطلاعات غلط میدین 

خود متخصص زنان میگه تشخیص اینکه چی بوده تبوده نداریم پزشکی قانونی هم فقط میتونه بگه در اثر الت بوده یا برخورد جسم یا انگشت ..دکتر در مطب نمیتونه تشخصص بده ... پزشکی  قانونی خشونت هم میتونه بگه تا حدودی

اطلاعات شما ضعیفه متاسفانه اطلاعات غلط میدین  خود متخصص زنان میگه تشخیص اینکه چی بوده تبوده ند ...

دکتر اگه متخصص باشه میتونه 

تو پزشک قانونی هم پزشک متخصص معاینه میکنه و یه شخص خاص از آسمون نیومده واسه اینکار 

بعدشم اطلاعات ضعیف منو از همین دو خط متوجه شدین؟؟؟ 

تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛مـن یک جهـان پـر از رازم..🌱

استارتر پیج ماما سایت یا اعظم خیابانی اگر اشتباه نکنم تو هایلایتاش همه چی توضیح داده امیدوارم سوالای ذهنیت برداشته بشه با خیال راحت با بدنت آشنا بشی 

خدا پشت و پناهت

دکتر اگه متخصص باشه میتونه  تو پزشک قانونی هم پزشک متخصص معاینه میکنه و یه شخص خاص از آسمون نی ...

با چه ابزاری؟ درضمن دوره دیدن

هر متخصص زنانی نمیتونه بره پزشک قانونی.. اموزش ها متفاوته  

اطلاعاتتون کامل کنین عزیز بعد با این ادبیات صحبت کنین