2777
2789
عنوان

☆هر آنچه یک زن باید از قانون بداند☆

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 88 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در فاصله عقد تا زمان انجام ازدواج به زن نفقه تعلق نمیگیرد
اما چنانچه زن آمادگی خود را برای شروع زندگی اعلام کند ولی مرد از بردن همسرش خودداری کند مستحق دریافت نفقه خواهد بود.
بی کمالی های انسان از سخن پیدا شود ****پسته ی بی مغز چون لب وا کند رسوا شود
★ من به مردی وفا نمودم و او پشت پا زد به عشق و امیدم هر چه دادم به او حلالش باد غیر از آن دل که مفت بخشیدم فروغ فرخزاد
زن از دیه خون شوهر خود مانند سایر اموال ارث میبرد . ((یعنی دیه کامل به زن نمیرسه مثل همون یک چهارم و یک هشتم که صفحه اول گفتم تقسیم میشه))
نکته مهم : زن میتواند طبق شرایط زیر دیه را توقیف و مهریه خود را مطالبه کند.

اگر دیه را جزء اموال به جا مانده از متوفی محسوب کنیم و به بیان دیگر دیه را در حکم مال مقتول بدانیم پس از پرداخت بدهی های متوفی مابقی دیه را ورثه مانند سایر اموال به ارث می برند و چون مهریه زن نیز بر عهده شوهرش بوده و دین است و اصولا دین ممتاز به حساب می آید با فوت زوج، همسرش می تواند دیه را که در حکم ماترک است بابت مهر خود قبل از تقسیم آن بین وارث به عنوان سهم الارثی توقیف کند.

اما اگر دیه را خسارت ناشی از جرم تلقی کنیم از آنجا که زیان به ورثه مقتول وارد آمده و نه به متوفی، بنابراین به دارایی متوفی چیزی اضافه نمی شود تا ماترک محسوب شود و همسر متوفی نمی تواند آن را توقیف کند.
*در حال حاضر عقیده غالب نظر اول است یعنی دیه در حکم مال متوفی بوده و جزء ترکه محسوب می شود و طلبکاران متوفی از جمله همسرش می توانند آن را توقیف و طلب خود را از آن وصول کنند.
لیلاآنلاین پست ها : 5013 عضویت:1393/5/23 1 ____________ لیلای عزیز ممنون که همیشه به تاپیکم میای و بهم انگیزه میدی
oranos
1
وای یعنی جدی میگی
!!!
اینکه بعد فوت همسر حضانت فرزند با جد پدری نیست و با مادره؟!
تو سریالهای تی وی که با جد پدریه؟

البته این تازمانی هست که مادر مجرد بمونه اگر مادرازدواج کنه شرایط تغییر میکنه
متاسفانه من در مورد شرایط حضانت پس از ازدواج پرس و جو کردم به جواب واحدی نرسیدم اگه به نتیجه رسیدم حتما در موردش مطلب میذارم