از بعضی جهات ب نفعمونه، اما فشار عصبی رومون زیاده، درسته مفت نشستیم و درگیر کرایه خونه و هرسال دنبال خونه گشتن نیستیم اما هروز با ی داستان از جانبشون درگیریم، خیلی خسته شدم از دست مادر شوهرم
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
تا ببینمش باید ادمش کنم همچین حرف بارش کنم تا آدم بشه از صبح چشمام قرمز شده سرم درد میکنه من عادت ن ...
آیفون رو از برق بکش گوشیتم سایلنت کن اصلا دعوا نکن
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
تقریبا درد بی درمونه زندگی در ساخامتن مادر شوهر خراب شه رو سرشون این خونه هاشون ایشالا سعور ندارن ...
وای بیا ببین ساختمان رو چجوری نوشتی😁
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
عزیزم جوابشو نده رد تماسش کن و شبا ایفونت خاموش کن تا بیدار نشدی آیفون روشن نکن یه عده دهاتی نفهم هس ...
از این پیرزنای قدیمی هست که ۵ صبح بیدارن انگار مرض داره شوهرم خونه بود آیفون زد من گفتم کیه اول صبحی ساعت هفته ولش کن جواب نده باز آیفون زد تا شوهرم رسید به آیفون کلی آیفون زد بعدشم اومد گفت خواستم ببینم بیدارین بعد رفته نیم ساعت بعد زنگ گوشی شوهرم زده فلان چی مغازه بخر یکی نیست بگه خو احمق نفهم ساعت هفت و نیم صبح کدوم مغازه بازه اشغال