2777
2789
عنوان

با خانواده ی همسر یجا زندگی کردن خیلی اشتباهه

| مشاهده متن کامل بحث + 1605 بازدید | 104 پست
تا ببینمش باید ادمش کنم همچین حرف بارش کنم تا آدم بشه از صبح چشمام قرمز شده سرم درد می‌کنه من عادت ن ...

عزیزم جوابشو نده رد تماسش کن و شبا ایفونت خاموش کن تا بیدار نشدی آیفون روشن نکن یه عده دهاتی نفهم هستن

همسرم وکیل هست وهر سوالی داشته باشید میتونم ازش بپرسمخودم معلم ادبیات‌میتونم کمک بچه ها کنکوری کنم اگر سوالی داشتن 

جدا بشین بهتره 

پول اجاره و رهن بدین خیلی بهتره خدای نکرده ۱۰ سال دیگ ده برابرشو خرج دکتر اعصاب و قلب کنی 

برای خودتون بیشتر زمان بذارید،درسته وقت طلاست ولی شما الماسید❤🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا شماها رو نمیدونم اما مال من تک تو وسط بیابونه..زمینای اطراف دوملیارد قیمت داره ولی اولین نفر سا ...

چرا باید تو یکی ساختمون بمونه؟؟

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
دعا کنید زودتر خونه بخریم

ان شاءالله

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
تا ببینمش باید ادمش کنم همچین حرف بارش کنم تا آدم بشه از صبح چشمام قرمز شده سرم درد می‌کنه من عادت ن ...

آیفون رو از برق بکش گوشیتم سایلنت کن اصلا دعوا نکن 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

تقریبا درد بی درمونه زندگی در ساخامتن مادر شوهر خراب شه رو سرشون این خونه هاشون ایشالا سعور ندارن ...

وای بیا ببین ساختمان رو چجوری نوشتی😁

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
اره با پولمون رهن هم میتونم کنم اما مساله اینجاس ک عروس خالم هستم، قبل من جاریم 12 سال همینجا بوده، ...

ببین لحظه ای بخاطر حرف مزدم زندگی نکن 

هر کاری کنی پشت سر آدم حرف زیاده 

همه هم آدم را تأییید نمیکنن 

پس اگه بخاطر حرف مردم در عذابی لحظه ای بهش اهمیت نده

تقریبا درد بی درمونه زندگی در ساخامتن مادر شوهر خراب شه رو سرشون این خونه هاشون ایشالا سعور ندارن ...

زن داداش من اصلا زیر بار نرفت تو محله ی مامانمینا خونه بگیره، خدایی خیلی کار خوبی کرد

اره دگ، کاش اول ب جای اینکه واسه بازسازی اینجا هزینه کنه ی خونه ی کوچیکم شده میخرید

ضرر در ضرر دیگه پولش رفته به باد که هیچ هزارتا حرفم فردا از توش درمیاد و همه صاحب این خونه بازسازی شده میشن

عزیزم جوابشو نده رد تماسش کن و شبا ایفونت خاموش کن تا بیدار نشدی آیفون روشن نکن یه عده دهاتی نفهم هس ...

از این پیرزنای قدیمی هست که ۵ صبح بیدارن انگار مرض داره شوهرم خونه بود آیفون زد من گفتم کیه اول صبحی ساعت هفته ولش کن جواب نده باز آیفون زد تا شوهرم رسید به آیفون کلی آیفون زد بعدشم‌ اومد گفت خواستم ببینم بیدارین‌ بعد رفته نیم ساعت بعد زنگ گوشی شوهرم زده فلان چی مغازه بخر یکی نیست بگه خو احمق نفهم ساعت هفت و نیم صبح کدوم مغازه بازه اشغال

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»