2777
2789
عنوان

با خانواده ی همسر یجا زندگی کردن خیلی اشتباهه

| مشاهده متن کامل بحث + 1605 بازدید | 104 پست
وای چقد کم.من اگه یه روز نرم میاد خبر میگیره یا صدا میزنه..اره در ورودی ما هم مشترکه.اوایل میگفت کجا ...

منم مادرشوهرم انتظار داشت همش برم شوهرمم میگف میری ب مادرم بگو میومدیمم اگ ی راست میرفتیم خونمون شوهرم باهام دعوا میکرد ک شعور نداری سلام بدی..ولی من ی گوش در ی گوش دروازه..یا شوهرمو یکسره صدا میزد بیا پایین چایی بخور باما منم هیچ حساسیتی نشون ندادم ک هیچ تازه میگفتم اره برو بهتر من تنهایی بیشتر کیف میکنم..الان شوهرمم نمیره😂مطمئنم مادره از حرص میترکه ک دختره نمیاد پسرمم از خونمون کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو بگو خانواده آت جرات ندارن بیان خونه ات خانم بهش بر میخوره 

خانوادم دگ کم میان، هروقت میان میرن ی عیب و ایرادی درمیاره ازشون، تواهرم بذ معدل 19 لیسانس گرفته ارسد شرکت کرده همش میگه شاهکار ک نکرده تو کرونایی غیر حضوری درس خونده، بابام سیگاریه میگه نوه ی منو نباید بغل کنه در حالی برادر شوهرمم سیگاریه، بعدم انگار فقط نوه ی خودشه خب نوه ی بابامم هس دگ میگه بابات کچله شانس ما نومون ب بابات رفته کم پشته موهاش، من هیچی نمیگم، تو بارداریم ن کمک حالم بود ن غذاهایی ک میپخت برام میاورد درحالی ک بوش کل ساختمونو برمیداشت، سه ماه بچم کولیک شدید داشت از صبح تا شب شب تا صبح جیغ میزد و بغلم بود من گشنه و تشنه میموندم ی لفمه نمیاورد بذاره دهنم، ما دوماه غذای بیرون خوردیم، بچم از سه ماهگی شیرمو خوب نخورد لاغر شد جاریم همه جا میگفت بچه ی اینا ضعیفه لاغره میوفت پسر من تپل بود این لاغره ب خالم گله کردم هرچی از دهنش درومد ب من گفت. گفت تو دو ب هم زنی میخوای بین بچه های من دعوا بندازی، خلاصه ک ‌بدجور از چشمم افتادن 

نه قرص نمیخورم همین سه تارو بخر قیمتیم ندارن یکی کرم اِن اِن کلوبتازول وازلین ایروکس

همین کرم ان ان ساده بگم؟ کدومارو توصورت بزنیم؟ منم صورتم لک قرمز میزنه انجام وپاهام پوست میندازن خشک میشن 

همین کرم ان ان ساده بگم؟ کدومارو توصورت بزنیم؟ منم صورتم لک قرمز میزنه انجام وپاهام پوست میندازن خشک ...

صورتتم میزنه؟مال من فقط دستوپام میزنه..اره ان ان ساده..بنظر من ک صورتم میشه زد چ فرقی داره همشون کرمای عادین

آره صورتم فقط قرمز میشه براهمین خیلی ناراحتم همه میفهمن ..دکتر هم میری؟ 

یبار رفتم اونم اشتباه تشخیص داد گفت اگزماس کلی پمادای گرونم انداخت پاچم خودش میفروخت..بعد ک باخالم درمیون گذاشتم گفت تو پسو داری..من ۱۷سالگی پشت سرم زد فک میکردم قارچه هر دکتری ک میرفتیم نمیفهمیدن چیه تا ی پماد زدم رفت و بعد۵سال یهو دستوپاهام قرمز شد و من هنگ ک این چیه..پسو درمان قطعی نداره شاید بااین پمادا زود بره اما تا ناراحت میشم و استرس میکشم فوری میزنه

یبار رفتم اونم اشتباه تشخیص داد گفت اگزماس کلی پمادای گرونم انداخت پاچم خودش میفروخت..بعد ک باخالم د ...

دقیقا منم تا استرس بگیرم کلی لکه میزنم مخصوصا صورتم‌ . پماد ساختنی دکتر داده بهم .منم بعد زایمانم چون خیلی حرصم دادن گرفتم