از بعضی جهات ب نفعمونه، اما فشار عصبی رومون زیاده، درسته مفت نشستیم و درگیر کرایه خونه و هرسال دنبال خونه گشتن نیستیم اما هروز با ی داستان از جانبشون درگیریم، خیلی خسته شدم از دست مادر شوهرم
الان تازه شده ی سال..اول زندگیم..جوونم ۲۳سالمه اما انقد ناراحتی کشیدم پسوریازیس گرفتم..خدا از شوهرم و مادرش نگذره..کل نامزدیم شوهرم سر این ساختمون خراب شده کار میکرد و مادرش نمیزاشت پیشم بیاد..الانم ک وسط بیابونیم هیچوقت نمیتونم چند روز بریم مسافرت بریمم زود باید برگردیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تا ببینمش باید ادمش کنم همچین حرف بارش کنم تا آدم بشه از صبح چشمام قرمز شده سرم درد میکنه من عادت ندارم صبح زود بیدار شم مخصوصا اگه با صدای آیفون و زنگ گوشی بیدار شم تا شب نابود هستم اصلا تو حال خودم نیستم هنوز نتونستم از جام بلند شم از بس بی حالم
خب چرا نمیفروشن حداقل ی جای درست و حسابی بخرن ک ن اونا اذیت شن ن شما
اینجا چهارطبقه زدن میگم ک بیابونه با قیمتای نجومی مثلا زمین خالیش دوملیارد با چهارطبقه شما حساب کن چقد..میگن ن پیشرفت میکنه اینجا درصورتی ک تا پونزده سال دیگ پرنمیشه..مادرشوهرم برام عروسی نگرفت گفت خونتو درست میکنم.ستون خونه رو داد داخلش باخودت..خب لامصب اخه چ کاری بود اینم شد خونه دادن؟با بدبختی و اسیری ساختم این خونه رو الانم ب نامه کیه ب نام خانوم..حرفم بشه میگ من خونه دادم بهتون..این ادمو تا ته میسوزونه
من قراره چن ماه اینده وارد این فاجعه بشم😐 البته اینم بگم مادر شوهر من از اون زنای با سیاست و حیله ...
ببین مادر شوهر من ی مظلومی بووووود خالمه اخه همیشه میگفتیم طفلکی خیلی ساده و مظلومه ولی پدر منو دراورده، تازه فهمیدم جاریمم دل خوشی ازش نداشته خواهر شوهرمم ک دگ نگم، ما تا قبل دنیا اومدن دخترم اوکی بودیم ینی ب روی خودم نمیاوردم ناراحتیهامو اما الان هروز ی داستان