2777
2789
عنوان

با خانواده ی همسر یجا زندگی کردن خیلی اشتباهه

| مشاهده متن کامل بحث + 1605 بازدید | 104 پست
هنوزم اونجایی؟ 

الان تازه شده ی سال..اول زندگیم..جوونم ۲۳سالمه اما انقد ناراحتی کشیدم پسوریازیس گرفتم..خدا از شوهرم و مادرش نگذره..کل نامزدیم شوهرم سر این ساختمون خراب شده کار میکرد و مادرش نمیزاشت پیشم بیاد..الانم ک وسط بیابونیم هیچوقت نمیتونم چند روز بریم مسافرت بریمم زود باید برگردیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان تازه شده ی سال..اول زندگیم..جوونم ۲۳سالمه اما انقد ناراحتی کشیدم پسوریازیس گرفتم..خدا از شوهرم ...

اه اینطوری ک اخه نمیشه زندگی کرد،،، باید با شوهرت حرف بزنی حداقل عوض کنن خونه رو

دقیقا خدا لعنتش کنه مادرشوهر مو صبحی ساعت۷ صبح آیفون زده یه چی چرتی گفته رفته نیم ساعت بعدش که باز خ ...

برین‌بهش

همسرم وکیل هست وهر سوالی داشته باشید میتونم ازش بپرسمخودم معلم ادبیات‌میتونم کمک بچه ها کنکوری کنم اگر سوالی داشتن 
خب گلم اگه شرایط خونه خریدن دارین  بخرین بدین به مادرشوهرت  اون وقت هم زبونت دراز میشه ه ...

من میخوام ازین خراب شده ک بیابونه برم اما بخاطر این پیرزن عوضی نمیتونم..چون اگ ما بریم اینا نمیتونن از خونه دربیان.تو فک کن ی خونه تک وسط بیابون

من قراره چن ماه اینده وارد این فاجعه بشم😐

البته اینم بگم مادر شوهر من از اون زنای با سیاست و حیله نیست ساده و ارومه ولی خب از رو سادگیش بعضی وقتا....

پدر شوهرمم باهام خوبه کاری نداره

ما همه چیزمون جداست فقط بجز سرویس که تو حیاطه😕

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          

درکل یکجا بودن چه با خانواده خودتت چه با خانواده همسر درکل همیشه مشکل وتنش ایجاد میکنه. شاید همه مون حوصله و صبرمون کم شده.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
برین‌بهش

تا ببینمش باید ادمش کنم همچین حرف بارش کنم تا آدم بشه از صبح چشمام قرمز شده سرم درد می‌کنه من عادت ندارم صبح زود بیدار شم مخصوصا اگه با صدای آیفون و زنگ گوشی بیدار شم تا شب نابود هستم اصلا تو حال خودم نیستم هنوز نتونستم از جام بلند شم از بس بی حالم 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»
خب چرا نمیفروشن حداقل ی جای درست و حسابی بخرن ک ن اونا اذیت شن ن شما

اینجا چهارطبقه زدن میگم ک بیابونه با قیمتای نجومی مثلا زمین خالیش دوملیارد با چهارطبقه شما حساب کن چقد..میگن ن پیشرفت میکنه اینجا درصورتی ک تا پونزده سال دیگ پرنمیشه..مادرشوهرم برام عروسی نگرفت گفت خونتو درست میکنم.ستون خونه رو داد داخلش باخودت..خب لامصب اخه چ کاری بود اینم شد خونه دادن؟با بدبختی و اسیری ساختم این خونه رو الانم ب نامه کیه ب نام خانوم..حرفم بشه میگ من خونه دادم بهتون..این ادمو تا ته میسوزونه

من قراره چن ماه اینده وارد این فاجعه بشم😐 البته اینم بگم مادر شوهر من از اون زنای با سیاست و حیله ...

ببین مادر شوهر من ی مظلومی بووووود خالمه اخه همیشه میگفتیم طفلکی خیلی ساده و مظلومه ولی پدر منو دراورده، تازه فهمیدم جاریمم دل خوشی ازش نداشته خواهر شوهرمم ک دگ نگم، ما تا قبل دنیا اومدن دخترم اوکی بودیم ینی ب روی خودم نمیاوردم ناراحتیهامو اما الان هروز ی داستان

من میخوام ازین خراب شده ک بیابونه برم اما بخاطر این پیرزن عوضی نمیتونم..چون اگ ما بریم اینا نمیتونن ...

کلا با مادرشوهر تو یه ساختمون باشی حالا هر جا سخته دیگه مال شما که تو بیابون

انشالله مشکلت حل شه گلم

بدترین چیزش اینا نیس اینه که شوهرتون جاش خوبه زیر بار جابجایی نمیره دیگه و شما فقط له میشید اونم درک ...

اره دگ، کاش اول ب جای اینکه واسه بازسازی اینجا هزینه کنه ی خونه ی کوچیکم شده میخرید