2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

52 بازدید | 6 پست

دوستان من هفته ۳۴ بارداریمه و قصد سزارین داشتم ولی متاسفانه ازشانس من بخشنامه اومده ک سزارین انتخابی رو لغو کردن ، و هیچ جوره قبول نمیکنن 

حالا موندم چجوری زایمان طبیعی رو قبول کنم، خیلی استرس دارمو فقط کارم شده گریه، لطفا اگه کسی زایمان طبیعی انجام داده بهم بگه چجوریه، زایمان اولمه خیلی میترسم

اصلا نترس 

صادقانه بگم بدن با بدن متقاوته هر وی بگه وای من مردم و زنده شدم و ... برای همه اینجوری نیست 

حتما ماما همراه بگیر از الان شروع کن ورزش و پیاده روی

هفته های اخر عداهای ابکی و سبک بخور

درد هم داره ولی وقتی صدای بجه ات میشنوی اصلا یادت میره تجربه کردم که میگم

ترس نداره درد که بگیرت خودبخود روندش پیش میره میگی زودتر دنیا بیاد منم در حد چی از زایمان میترسیدم اما بچه ک دنیا بیاد با اذیت هایی و بیخوابی های شبانه میفهمی که زایمان و بارداری انکاری شوخی بوده برات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نترس صادقانه بگم بدن با بدن متقاوته هر وی بگه وای من مردم و زنده شدم و ... برای همه اینجوری نیس ...

من باید تا تاریخ زایمانم توخونه صبر کنم که دردم بگیره؟ 

اون لحظه سریع باید برسونم خودمو بیمارستان؟ اگه دیربشه چی یا کیسه اب پاره شه🤦🏻‍♀️ انقدر ازاین فکرا تو سرمه دیوونه شدم 

ترس نداره درد که بگیرت خودبخود روندش پیش میره میگی زودتر دنیا بیاد منم در حد چی از زایمان میترسیدم ا ...

یسری فیلما و صداهای عجیب غریبی ک از مادرا حین زایمان درمیاد دیدمو واقعا حالم خوب نیس، خداکنه همینجور ک میگین باشه😔

یسری فیلما و صداهای عجیب غریبی ک از مادرا حین زایمان درمیاد دیدمو واقعا حالم خوب نیس، خداکنه همینجور ...

بابا خو پریود هم برای بعضیا شدیده برا بعضیا کم، اصلا نگاه فیلم نکن برا خودت که تازه اتفاق بیفته راحت تره تا فیلم ببینی بترسی من خودمم والا چنان هوار کشیدم درد که داره اما خدا توانشو بهت میده بود دنیا میاد همش از بین میره انگار نه انگار 

من باید تا تاریخ زایمانم توخونه صبر کنم که دردم بگیره؟ اون لحظه سریع باید برسونم خودمو بیمارستان؟ اگ ...

ببین برا من اینجوری بود که در اخرین جلسه مراجعه به دکترم 

دکتر برا تارسخ سزارین اعلام کزد که گفتم من طبیعی میخوام خانم دکتر

گفت پس بذار معاسنه ات کنم بیینم شرایط داری یا نه

یعد معاینه گفت تو عالی و ... بعد گفت من دهانه رحمت هم باز کزدم شما امشب یا فردا شب دردت شروع میشه بیار بسمارستان

همین هم شد من از فردا شب دردهام شروع شد و تزدیک نماز صبح دختزم دنیا اومد