2777
2789
عنوان

نوزادهای رها شده

| مشاهده متن کامل بحث + 4760 بازدید | 73 پست

اقلا يه تكه لباس تنشون كنن اطراف يه شيرخوارگاهي ،پليسي ،جايي بذارن 

تو سطل آشغال آخه؟تو خودت آشغال بودي چه ربطي به اين طفل معصوم داره؟

اينجا زنه حامله اس نشسته دعا ميكنه بچه ام پسر باشه،التماس دعا هم داره،بهش ميگي اون جنين ديگه لحظه بسته شدن نطفه ،جنسيتش هم مشخص شده ديگه جاي دعا براي اين موضوع براي سلامت و صالح بودنش دعا كن ،هزارتا فحش بارت ميكنه

ديگه كسي كه يا معتاده يا هرزه چه انتظاري ازش ميشه داشت 

خيلي وحشتناك شديم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لغو كاربري يني تمام تاپيكا كاربريش پاك ميشه؟

خیر

انقد بخاطر گفتن حرف حق قطع دسترسی شدم‌که دیگه هیچ شماره ای تو خانواده نمونده باهاش عضو نشده باشم.پس دوست عزیزی که تحمل نظر مخالف نداری ؛ هرچی میگی واسه خودت محترم دیگه‌ هیچ اعتراضی به سخنان گهربارتون ندارم.
توشهر ماهم همین دو روز پیش نوزاد گذاشته بودن تو کارتن با پوشک و لباس رهاش کردم خیلی ناراحت شدم براش

شما کجایید؟

انقد بخاطر گفتن حرف حق قطع دسترسی شدم‌که دیگه هیچ شماره ای تو خانواده نمونده باهاش عضو نشده باشم.پس دوست عزیزی که تحمل نظر مخالف نداری ؛ هرچی میگی واسه خودت محترم دیگه‌ هیچ اعتراضی به سخنان گهربارتون ندارم.
لغو كاربري يني تمام تاپيكا كاربريش پاك ميشه؟

نه دسترسی قطع میشه بستکی داره تا چند هفته یا همیشه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
اینها حاصل رابطه های نامشروعند. بچه که پاکه ولی پدرش معلوم نیست مادرش هم که بدتر از پدرش

انشاالله همین باشه که شما میگی ولی همه این ۵۰۰۰ نوزاد حاصل رابطه نامشروعن و بعدم تا ۹ ماهگی نگه میدارن بچه نامشروع رو؟حتی بعضیاشون رو تا یه مدت بعد از تولد نگه داشتن بعد رها کردن☹

چه ربطی داره شاید از عهده تامین خرج و مخارج برنمیومدن

این از شکم درآوردن تو سطل انداخته حتی تمیزش نکرده بود 

خرج مخارج این زیاد که ی پارچه دورش نپیچن؟؟؟

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم
چه ربطی داره شاید از عهده تامین خرج و مخارج برنمیومدن

کی پاره تنش رو تو سطل زباله میندازه وقتی هنوز داره نفس میکشه؟پدرومادر واقعی اگه توان مالی نداشته باشند نهایتش بچه رو تحویل بهزیستی میده.دلش نمیاد پاره تنش رو بکشه .فقیر هست ولی قاتل نیست

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.
آخه ۵۰۰۰ تا نوزاد تا حالا رها کردن،همه شون که معتاد نیستن پدر مادراشون🤦‍♀️

یه بار طرف ما یه بچه رو گذاشته بودن توی خیابون با کریر و شیشه شیر و پستونک و لباس و پتوی تمیز بعد که پلیس اومد یه ماشینی که اونور تر بچه رو در نظر داشت گاز داد و رفت

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕

بیرون گذاشتنش هیچی چرا لای مشما مشکی🥲 که کسی پیداش نکنه حداقل میزاشت بهزیستی جایی فقط میتونم بگم خدا لعنتشون کنه 

۲ سال کاربر خاموش بودم 🥲به خووم گفتم هر وقت باردار شودی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شودم امیدوارم به زودی هم باردار بشم 😊😊😊🤰🤱😊❤لطفا باهم مهربون باشید 😘😘 من به امسال امیدوارم🌾🌾
بنظرم کسی ک با عشق بچه بدنیا نیاره اصلا حس مادری نداره......

خب ندلشته باشه. گیریم معتادن فقیرن دل ندارن اینا به کنار حداقل بچه رو لایه پارچه بذارن بذارن مسجد بیمارستان حداقل مغازه ای جایی. نه سطل زباله😥😥😥😥😮😮😮😮

turk girl.❤ملوسک ناناز بودم ۴بار تعلیق شدم.⛔فیتنس کار بودم که بخاطر نی نی کوچولوم فعلا کار نمیکنم ولی شما همچنان هولاهوپ و ورزشو ادامه بدین اکی؟⚽️🤸‍♂️! فمینیست به معنای برتر بودن زن نیست به معنای برابر بودن حق زن و مرد است🎎.من معتقدم زن باید قوی باشه و از حق خودش دفاع کنه پس تو تاپیکای جنجالی در این مورد حرفی زدم ناراحت نشین. 🥇  خدایا چرک کف دست لطفاااااااااااا🙏💲💲💲💲💲💵💵💵💵💵