2777
2789

سلام دوستان 🌺

کسایی که تجربه عمل بلفارو داشتن چه خودشون چه نزدیکانشون یه سوال داشتم برای شما هم برگشته؟

بعد از چند وقت برگشته؟

چیکار کنیم برنگرده؟

من چهارماه پیش عمل کردم و ماه اول بخاطر ورم و جای بخیه چیزی نمیتونم بگم اما ماه دوم کاملا احساس رضایت دلشتم و چشمام در زیباترین حالت خودش بود کشیده و خط کریس چشمام مشخص بود 😍

اما ماه چهارم احساس میکنم چشمام باز کمی افتاده شده🥺  رو به داخل رفته بعضی وقتا افتادگی زیاده انگار ن انگار عمل کردم بعضی وقتا هم کمه 

به نظر شما نتیجه عملم تازه مشخص شده یا واقعا برگشته به این زودی؟

من ماه دوم به مدت یک هفته خونه تکونی کردم و سه روز اول یادم میرفت ترمیم کننده بزنم و خیلی نتونستم رعایت کنم به هرحال حین بشور و بساب به ادم فشار میاد 

اما الان رعایت میکنم زیاد سرمو پایین نمیگیرم 

حین کار با گوشی یا چیز دیگ هر وقت جلو اینه ام اون ماساژ های رفع افتادگی رو انجام میدم نمیدونم

بنظرم اون عکسایی که تو پیجا میزارن درسته خیلی تغییر ایجاد میشه و همه چی عالیه اما نتیجه واقعی رو بایذ چند ماه بعد دید 

شما تجربه رضایت بخشی از عمل در طولانی مدت داشتین یا خیر؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. شما پیش دکتر فائقی عمل کردین؟ از کارشون راضی هستید؟ منم میخوام نوبت بگیرم پیششون برای عمل بلفارو اما دودلم

وقتایی که یه تاپیک قدیمی می‌بینم میرم استارترش رو چک می‌کنم اگه دیگه فعال نباشه دلم می‌گیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم              به فکرم می‌رسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست.                                                       حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه                            اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی می‌کنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤

سلام شما چکار کردین منم قصدم عمل پیش فائقیه

سلام من برای مشاوره رفتم قصد نوبت گرفتن هم داشتم اما ترسیدم و فعلا منصرف شدم

وقتایی که یه تاپیک قدیمی می‌بینم میرم استارترش رو چک می‌کنم اگه دیگه فعال نباشه دلم می‌گیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم              به فکرم می‌رسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست.                                                       حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه                            اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی می‌کنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤

سلام من برای مشاوره رفتم قصد نوبت گرفتن هم داشتم اما ترسیدم و فعلا منصرف شدم

من از دوستای خودم رفته پیشش دیدمش خیلی خوب شده دلم میخواد برم .فکر میکنم پیش بهترین دکترم بریم عملش شانسیه

من از دوستای خودم رفته پیشش دیدمش خیلی خوب شده دلم میخواد برم .فکر میکنم پیش بهترین دکترم بریم عملش ...

آره واقعا شانسیه و این ادمو خیلی می‌ترسونه. همین کاربر یه تاپیک دیگه زده و گفته وقتی به پیج دکتر پیام داده و گفته ناراضیه بلاکش کردن🤦‍♀️

یه دکتر دیگه می‌شناسم تو مشهد، دکتر وحید جعفرزاده. اول میخواستم پیش ایشون نوبت بگیرم خودش شخصا با مراجع درارتباطه قبل و بعد عمل. یه بلاگر اشپزی مشهدم که میشناسم پیش این دکتر عمل کرده و کاملا راضیه. اما گفتم جوونه و تجربه دکتر فائقی نیا حتما بیشتره. اما کلا دودلم

سلام. شما پیش دکتر فائقی عمل کردین؟ از کارشون راضی هستید؟ منم میخوام نوبت بگیرم پیششون برای عمل بلفا ...

سلام والا من راضی نبودم سبک بخیه هاشون و کلن تکنیک کارشون قدیمیه ! حالت روباهی یا کشیده انجام نمیدن !! اگر دقت کنید اصلا از بلافاصله بعد عمل یا بخیه ها هیچی عکس و فیلم نمیزارن ! دوماه بعد میزارن ! درصورتی که جاهای دیگ با همین تعرفه کار ایشون ظریف ترین رد بخیه رو دارن!

سلام. شما پیش دکتر فائقی عمل کردین؟ از کارشون راضی هستید؟ منم میخوام نوبت بگیرم پیششون برای عمل بلفا ...

به شدت هم منشی هاشون بی ادب و غیر حرفه ای هستن! من به عنوان یه مراجعه کننده از راه دور اگر مشکلی برام پیش میومد یه روز بعد جواب پیاممو میدادن ! من ک توصیه شون نمیکنم 

نمیدونم مشهدیا کار خوب ندیدن که انقد از ایشون تعریف میکنند؟؟!!!

آره واقعا شانسیه و این ادمو خیلی می‌ترسونه. همین کاربر یه تاپیک دیگه زده و گفته وقتی به پیج دکتر پیا ...

کلی بخوام بگم کارشون قدیمیه مگر خودشونو اپدیت کرده باشن در این ۶ ماه گذشته 

جدا از اون بخاطر مراجعه خیلی زیادی ک دارن ممکنه قلق کار دست شون اومده باشه و با انواع پلک ها اشنایی داشته باشن 

اما من احساس کردم پوست اضافه پشت پلکم رو کامل برنداشتن حالا به چه دلیل بوده یا من اگاهی ندارم از کارشون 

به هرحال الان چشمم حالت معمولی داره حتی میشه گف همچنان کمی پلک افتاده دارم چون برگشت برای من 

سلام والا من راضی نبودم سبک بخیه هاشون و کلن تکنیک کارشون قدیمیه ! حالت روباهی یا کشیده انجام نمیدن ...

ممنونم که جواب دادین❤

آره واقعا برای منم سوال شده بود که چرا بعد عمل از بخیه فیلم یا عکس نمیذارن🤔

به شدت هم منشی هاشون بی ادب و غیر حرفه ای هستن! من به عنوان یه مراجعه کننده از راه دور اگر مشکلی برا ...

دقیقا همینطوره منم اصلا از رفتار منشی‌شون خوشم نیومد. قبل از من یه خانم دیگه داخل بودن شاید پنح دقیقه ای مشاوره‌شون طول کشید. منشی غر میزد که چرا انقدر طولش میده بیرون نمیاد از مطب😐 خب آدم میخواد عمل کنه شاید یکی سوال بیشتری داشته باشه اطلاعاتش کمتر باشه پول ویزیت پرداخت کرده دیگه. انتظار داشت همه برن تو یه دقیقه چشماشونو نشون دکتر بدن دکتر بگه عمل خوبه واست یا نه.

منم مسافر بودم اونجا و واقعا ترسیدم بعد عمل مشکلی یا سوالی داشته باشم پاسخگو نباشن. 

آره واقعا شانسیه و این ادمو خیلی می‌ترسونه. همین کاربر یه تاپیک دیگه زده و گفته وقتی به پیج دکتر پیا ...

واقعا موندم کجا عمل کنم چون به این عمل نیاز دارم تا چشام قرینه بشه اگر پرس و جو کردین اطلاعاتتونو لطفا اینجام بزارین