تا حالا حیوونی که تازه زایمان کرده دیدی یا مرغی که تا حالا جوجه هایش از تخم مرغ در اومده دیدی؟یه ماد ...
خیلیا فقط زاییدن ولی حس مادری ندارن. من یه نمونه رو با چشمای خودم دیدم وقتی زایمان کردبا دستای خودش میخواست بچشو بکشه پرستارا سر رسیدن بچه رو ازش گرفتن. انقدر اصرار نکن نه مادر اینکارو نمیکنه.
چه با اطمینان میگی. وقتی یکی به جنون برسه دست خودش نیست. دنیا کثیف تر از این حرفا شده. همچین میگی دا ...
یکی ار فامیلای ما بچه از بهزیستی اورده بودن بچه 18سال که شد فهمید پدر و مادر واقعیش نیستن.میگفت فقط مبخوام پبداشون کنم دلیلشو بپرسم برام مهم نیستن .ای کاش واقعا تو سطل نمینداختنش یا که هیچ وقت نفهمه تو زباله ها رها شده
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یا مادر معتاد با اوضاع خیلی خرابه یا نامشروعن..یا خودشون تو پارک و اینا زندگی میکنن نمیتونن بچه رو نگه دارن و...نشستیم تو خونه هامون فقط قضاوت میکنیم کسی چه خبر از درد اون بدبخت داره
سه دعای زیبا..بی من نباشی..بی تو نباشم..بی هم نباشیم🙏🙏🙏