کاش بچرو ببرن بهزیستی تخویل بدن اونا راخت بگیرن سطل زباله چیه دیگه
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اقلا يه تكه لباس تنشون كنن اطراف يه شيرخوارگاهي ،پليسي ،جايي بذارن تو سطل آشغال آخه؟تو خودت آ ...
اره یکی اینجا بود میگفت بچم دختره رفتم تعیین جنسیت چی بخورم جنسیت تغییر بکنه پسر بشه بعد جالبه بعضیا هم میگفتن گرمی بخور جنسیتش پسر بشه 😩😩 من گفتم گرمی نخوری بیفتی به خونریزی اخه مگه جنسیت تغییر میکنه اینا عقل ندارن انگار
بنظرم کسی ک با عشق بچه بدنیا نیاره اصلا حس مادری نداره......
مادرم من منو ناخواسته باردار شد هزار تا بلا سر خودش آورد منو سقط کنه اما نشد ولی حس مادری بهم داشت ربطی نداره اینا همه یا معتادن یا بچه حاصل رابطه نامشروعه