2777
2789
عنوان

نوزادهای رها شده

| مشاهده متن کامل بحث + 4759 بازدید | 73 پست

کاش بچرو ببرن بهزیستی تخویل بدن اونا راخت بگیرن سطل زباله چیه دیگه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله همین باشه که شما میگی ولی همه این ۵۰۰۰ نوزاد حاصل رابطه نامشروعن و بعدم تا ۹ ماهگی نگه میدا ...

اون فرق می‌کنه کسی که نمیتونه و بچه رو تحویل بهزیستی میده.ولی اینکه بچه رو تو سطل زباله بندازی کار پدرومادر واقعی نیست .

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.
انشاالله همین باشه که شما میگی ولی همه این ۵۰۰۰ نوزاد حاصل رابطه نامشروعن و بعدم تا ۹ ماهگی نگه میدا ...

نه همه نیستن ولی بینشون هست

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم
اقلا يه تكه لباس تنشون كنن اطراف يه شيرخوارگاهي ،پليسي ،جايي بذارن  تو سطل آشغال آخه؟تو خودت آ ...

اره یکی اینجا بود میگفت بچم دختره رفتم تعیین جنسیت چی بخورم جنسیت تغییر بکنه پسر بشه بعد جالبه بعضیا هم میگفتن گرمی بخور جنسیتش پسر بشه 😩😩 من گفتم گرمی نخوری بیفتی به خونریزی اخه مگه جنسیت تغییر میکنه اینا عقل ندارن انگار

این از شکم درآوردن تو سطل انداخته حتی تمیزش نکرده بود  خرج مخارج این زیاد که ی پارچه دورش نپیچ ...

آره. چرا میخواین همش بگین بخاطر نداری نیست؟ انقدر ندار بوده که نتونسته سقطش کنه وقتیم به دنیا اومده پرتش کرده تو آشغالا. پول داشت حداقل سقطش میکرد. 

اگه اينجور بود اقلا يه تكه لباس تنش ميكرد با رنج و غصه ميذاشتش يه گوشه نه لخت تو كيسه زباله و تو سطل ...

شاید واقعا کار مادره نبوده یه وقتایی مرده معتاده یا ... تا مادره بخواد بخودش بیاد بچه رو فروخته یا همچین بلایی سرش اورده

يعني اينقدر ازشون كم ميشد كه يه لباس تنش كنن ؟؟

اينقدر نداشتن اين ٩ ماه يه تكه لباس جور كنن؟؟فقط بلد بودن …بعد هم لخت بندازن سطل زباله؟

نه عزيزم ديو و شيطون جلو همچين كساني هم كم مياره

بنظرم کسی ک با عشق بچه بدنیا نیاره اصلا حس مادری نداره......

مادرم من منو ناخواسته باردار شد هزار تا بلا سر خودش آورد منو سقط کنه اما نشد ولی حس مادری بهم داشت ربطی نداره اینا همه یا معتادن یا بچه حاصل رابطه نامشروعه

شاید واقعا کار مادره نبوده یه وقتایی مرده معتاده یا ... تا مادره بخواد بخودش بیاد بچه رو فروخته یا ه ...

نه عزيزم 

دلها سياه شده 

حتي ماها كه ميخوايم به نداشتن ربطش بديم هم دلامون داره سياه ميشه 

كاش اقلا فروخته بودش 

خب ندلشته باشه. گیریم معتادن فقیرن دل ندارن اینا به کنار حداقل بچه رو لایه پارچه بذارن بذارن مسجد بی ...

چقدر پدر و مادر هستن در حسرت یه بچه سالها دوادرمون میکنن واقعا قربون خدابرم که اینقد به ادمیزاد بها داد واقعا افسوس