2777
2789
عنوان

چجوری به مادرشوهرم بگم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1599 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته نوه شونه دوسش دارن ولی بعدا اذیت میشی تا بچه رو دعوا کنی میدوئه میره سمت اونا بعدا اذیت میشی از طریق همسرت وارد شو بعدشم بچه ی شما دختره به صلاحه شب خونه پیش پدر مادرش باشه روزا ببر خودتم پیشش باش

در مورد بچت قاطعیت داشته باش ‌ و با لحت محترمانه بگو من هیچ جا دوست ندارم دخترم بدون من بخوابه 

بچه شانزده ماهه رو اجازه میدی عموش ببره بیرون آخه اونا دیگه چقدر کم عقلن

در مورد اینکه اسمشو نمیگه هم حساس نباش منم برادرشوهرم به پسرم میگه پسر اسمشو نمیگه

اون از دوست داشتنه

نزار عزیزم  بگو بدون بچه خوابم نمیبره  بچه اضطراب جدایی میگیره کفش هم نبر  به عمو ...

اره پست هایی دیدم میگن شب بچه نذارید تنها بدون شما باشه براش بفرستم بده؟! 

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷
روم نمیشه با خودم خیلی جمله از قبل اماده میکنم نمتونم بگم😐🤣🤦🏻‍♀️بدبختی اینجاس

بچه گناه داده حس امنیتو باید از شما بگیره 

بچه ای که حرف نمیزنه اصلا نباید از مادر جدا بشه 

بچه بزرگ هم همین الان دوره زمونه بد شد به پسر دختر تجاوز میکنن 

روم نمیشه با خودم خیلی جمله از قبل اماده میکنم نمتونم بگم😐🤣🤦🏻‍♀️بدبختی اینجاس

اصلا با برادرشوهرت اجازه نده مگه عروسکه اونم با ماشین خطر داره اتفاقا باید غررر بزنی چرا بدون اجازه برده

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
گفد نگفدم گفدم 😑😐

ببخشید خانوم معلم کلاس اخلاق اینجا نیس🙃

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷
اره پست هایی دیدم میگن شب بچه نذارید تنها بدون شما باشه براش بفرستم بده؟! 

نه عزیز لازم نیست پیام بفرستی بد تر لجت در میارن

بنداز گردن شوهرت

رو حرفت وایستا 

بگو ببخشید شما احنرامتون واجبه ولی من صلاح نمیدونم خلاص

بهش بگو شبا خوابم نمیبره بدون اتوسا 

فکرم میمونه پیشش تا صب بیدار میمونم 

ب هیچکس عتماد نکن حتی عموش خدای نکرده دس کاریش نکنه 

ولی حتما بچتو دوس دارن ک مسخوان پیششون،نگه دارن