fatemeh86b مدیر استارتر عضویت: 1404/07/28 تعداد پست: 39 عنوان دانشگاه ازاد تبریز شرط معدل 72 بازدید | 14 پست سلام من میخام ورودی بهمن دانشگاه ازاد تبریز ثبت نام کنممیخام رسته مدیریت بردارمممنون میشم هر اطلاعاتی راجب این دانشکاه دارین درمیون بزارینمثلا با چ معدلی میشه مدیریت قبول شدشهریه این رشته چندهمحیط دانشگاهش چطورهاساتیدش 1404/07/29 | 01:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatemeh86b مدیر استارتر عضویت: 1404/07/28 تعداد پست: 39 معدل مهم نیس میدونم میخام بدونم با چ معدلی رشته مدیریت میخوننشما اونجا درس خوندین چ رشته ای؟
cbhr عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 157 دانشگاه ازاد نه معدل میخواد نه هیچی فقط یه دیپلم باشه حالا هر رشت ای البته رشته پزشکی باید با رتبه کنکور بری
fatemeh86b مدیر استارتر عضویت: 1404/07/28 تعداد پست: 39 دانشگاه ازاد نه معدل میخواد نه هیچی فقط یه دیپلم باشه حالا هر رشت ای البته رشته پزشکی باید با رتبه ک ... اخه نشد مهر ثبت نام کنم دیپلمم کامل نبود اما رفیقام ک زدن بعضیا ازادتبریز قبول نشدن غیرانتفاعی اکثرامنم از غیرانتفاعی خوشم نمیاد خانوادم میگن ازاد یا پیام نور حداقل میترسم ازاد قبول نشم از پیام نور بشدت متنفرم
cbhr عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 157 اخه نشد مهر ثبت نام کنم دیپلمم کامل نبود اما رفیقام ک زدن بعضیا ازادتبریز قبول نشدن غیرانتفاعی اکثرا ... والا اولین باره میشنوم ازاد قبول میشن ازاد فقط پزشکی و این زشته هاش قبولی میخواد رفته بودم ثبت نام گفت هر رشته ای دوست داری انتخاب کن بخون
fatemeh86b مدیر استارتر عضویت: 1404/07/28 تعداد پست: 39 والا اولین باره میشنوم ازاد قبول میشن ازاد فقط پزشکی و این زشته هاش قبولی میخواد رفته بودم ثبت نام گ ... نه ما ثبت نام میکنیم اگ قبول شدیم میتونیم بخونیم نشد ک گزینه های دیگدوستم مهندسی کامپیوتر ازاد اولویت اول زده بود دوم غیرانتفاعی ازاد قبول نشده رفته غیرانتفاعی
cbhr عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 157 نه ما ثبت نام میکنیم اگ قبول شدیم میتونیم بخونیم نشد ک گزینه های دیگدوستم مهندسی کامپیوتر ازاد اولوی ... واااااااا من خودم مهندسی کامیپوتر پیش ثبت نام کردهبودم بدون هیچی قرار بود فقط مدارک مهر ببرم که دانشگاه قبول شدم نبردم اگه نبری به معنی انصرافه😐😐😐
fatemeh86b مدیر استارتر عضویت: 1404/07/28 تعداد پست: 39 واااااااا من خودم مهندسی کامیپوتر پیش ثبت نام کردهبودم بدون هیچی قرار بود فقط مدارک مهر ببرم که دان ... کدوم شهری؟اخه میگن تعداد درخواست کننده زیاده بیشتر از ظرفیت برنمیدارن مثلا حدود ۵۰ تا اونم معدل بالاهارو انتخاب میکنن بقیه حذف میشهکاش اونجوری بود ترس همه وجودمو گرفته
cbhr عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 157 کدوم شهری؟اخه میگن تعداد درخواست کننده زیاده بیشتر از ظرفیت برنمیدارن مثلا حدود ۵۰ تا اونم معدل بالا ... من شهر ساوه اموالا ازاد اونجا با پول سرخم میکنن دلا راست میشن نمره میدن الکی الکی نصف سال تعطیله
fatemeh86b مدیر استارتر عضویت: 1404/07/28 تعداد پست: 39 من شهر ساوه اموالا ازاد اونجا با پول سرخم میکنن دلا راست میشن نمره میدن الکی الکی نصف سال تعطیله نه بابا اینجا خیلی سختگیره ۳ روز ترک نری مردودی اب از دستشون چکه نمیکنه چ برسه نمره شهریه هاشم ک نگم ضعیف ترین رشته از ۲۰ تومن شروع میشه باز با این همه خون همه رو تو ثبت نام کردن تو شیشه
cbhr عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 157 نه بابا اینجا خیلی سختگیره ۳ روز ترک نری مردودی اب از دستشون چکه نمیکنه چ برسه نمره شهریه هاشم ک نگم ... وااا چقدر بد شهریه رشته کاردانی نرم افزار. ترم اول ۹ تومن بود
fatemeh86b مدیر استارتر عضویت: 1404/07/28 تعداد پست: 39 وااا چقدر بد شهریه رشته کاردانی نرم افزار. ترم اول ۹ تومن بود خوبه والا ازاد اینجا غیرانتفاعی ۹ تومن گرفته از رفیقم والا موسسه عالی رشدیهازاد حسابداری میگن ۱۸ تا ۲۰ تومنه انگار
cbhr عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 157 خوبه والا ازاد اینجا غیرانتفاعی ۹ تومن گرفته از رفیقم والا موسسه عالی رشدیهازاد حسابداری میگن ۱۸ تا ... موسسه عالی نمیدونم قیمتاش ولی ازاد فنی حسابداری ترم سه زن عموم بود نزدیک ۱۳ تومن میداد ، بعد مدرک دولتی میده چون زیر نظر دانشگاه دولتیه
fatemeh86b مدیر استارتر عضویت: 1404/07/28 تعداد پست: 39 وااا چقدر بد شهریه رشته کاردانی نرم افزار. ترم اول ۹ تومن بود کلا دانشگاه ازاد تبریز سختگیره دانشجوشم خیلی زیاده شرفیت برا همه نمیرسه