2777
2789
عنوان

چجوری به مادرشوهرم بگم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1599 بازدید | 53 پست
انقد سخت نگیر و حساس نباش عموشه چه اشکالی داره با خودش ببره یا دختر صداش کنه...فقط درمورد موندن همون ...

من بردنش چیزی نگفتم باباش غر زد چرا میذاری ببره

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچتو مامانی بار بیار وابسته به خودت بغل هرکی نزار بره  زیاد نبر خونشون  بهترین کار اینه ...

برعکس اصن مامانی نیسد باباشو بیشتر میخاد تاحالا پشت سرم گریه نکرده🥲

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷

اگر گفت بچه شب بمونه بگو باشه پس همگی با هم می‌مونیم اصلا نذار از بغل خودت جم بخوره بچت انقدر بدم میاد بچرو از مادرش جدا میکنن مخصوصا دختر خیلی مواظبش باش رودربایستی هم نکن اصلا قاطع باش

من به مردم این شهر میخندم که چقدر درگیر این زندگی شدن...
خب  چرا  از شوهرت  نمیخوای بهش بگه؟ از اون ناراحت نمیشه

اره دفعه بعد همینکارو میکنم

اشتباه کردی.یه بار که اجازه بدی دفه ی بعد نه آوردن برات سخت میشه.

برای خوابیدن که به هیچ وجه اجازه نده.۱۶ ماهه!!!!اونا چه تفکراتی دارن.اولا به همسرت بگو راحا بهشون بگه.بگه بدون منو مامانش نه جایی بره نه شب بمونه.واسه خابیدن خیلی راحت شیر خشک و پوشک نبر و موقع رفتن اگه گفتن بخابه.با حالت شوخی بچتو بغل کن بگو نههههه حتی ی شبم نمیشه.برای بردن بیرونم به مادرشوهرت بگو مامان بچه رو میبره بیرون ی جاش زخمی شه بچه امانته و از الان عادت میکنه بدون اجازه بره بیرون.اگه گفت سخت میگیری و فلان بگو بلاخره هر خونه ای قانونه خودشو داره.اگه خجالتی هستی و نمیتونی بگی تو خونه با خودت بلند بلند تمرین کن و بگو.بچتم اگر بردن بلند بگو مامانی بدون اجازه من کجا رفتی؟دفه ی آخرت باشه وگرنه دیگه نمیارمت خونه بابابزرگ

حتما به شوهرت بگو که بهشون بگه چون بچه شما دختر هم هست به هیچ عنوان یعنی حتی شده قطع رابطه هم کردن باهات نزار بچه ات خونه هیچکس تنها بمونه دخترم هم اگه میتونی توجیهش کن یا بترسونش که جایی بدون مامان یا بابا تنها نباشی طوری بشه که خودش نخواد بمونه چون آسیبهای زیادی دراین موارد به دخترها وارد میشه که حتی بعضی از دخترها بعلت تجاوزهایی که درسنین کودکی از اطرافیان نزدیک یا محارم خودشون میشن وحرات به گفتن والدین ندارن پس شما بعنوان مادر وظیفه اتونه از بچه اتون حمایت کنین خواهشاً حواستون باشه 

برای شادی روح پدرم صلوات😭
اشتباه کردی.یه بار که اجازه بدی دفه ی بعد نه آوردن برات سخت میشه. برای خوابیدن که به هیچ وجه اجازه ...

اره باید تمرین کنم میتونم یک جمله رو جواب بدم یک چیز دیگ بگه دیگ نمتونم جمله یا حرفی بگم اخه میدونی ما موتور داریم بعضی شبا سرده آتوسا خونه مادرشوهرم میذارم میریم میایم شاید سر این فک میکنه شبم میتونه بمونه 

بزار بهش محبت کنن ببرنش بیرون و ... 

ولی شب پیش خودت باشه 

روزی یه ساعت دو ساعت بزار پیششون هم خودت استراحت کن هم بزار اونا ذوق نوشونو کنن 

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه
حتما به شوهرت بگو که بهشون بگه چون بچه شما دختر هم هست به هیچ عنوان یعنی حتی شده قطع رابطه هم کردن ب ...

منم سر همین میترسم سمت خانواده شوهرم همه مرد و بچه ها پسرن دختر کمه استرس دارم🥲

عموش ذوق دخترتو داره  مادرشوهرتم ذوق نوشو داره  دلشونو نشکن

شب موندن خوب نیس عادت میکنه بعدا هرجایی بمونه اتفاقی بیفته چیکار کنم سمت اونا هم همه پسر و مردن دوره زمونه سخت شده🥲