2777
2789

من تازه 5ماه و چندروزه که زایمان کردم بعد زایمانمم پریود نشدم

هفته پیش ۲،۳ روز لک قهوه ای دیدم فک کردم پریوده ولی قطع شد برای همین شک کردم و امروز صبح بی بی چک زدم و اینطورشد نتیجش:

عکس بی بی چک

از وقتی گفتم هاله افتاده میگه اگه مثبت بشه باید بندازی من نمیتونم برسونم و نمیخوام و.......

نمیدونم چیکارکنم😔من چندسال در به در دنبال بچه بودم خدا لطف کرد بعد کلی دوا درمون بی نتیجه طبیعی حامله شدم اگه باردارباشم و سقط کنم ناشکری بزرگیه من نمیتونم😭شوهرمم میگه مثبت بشه بااااااااید بنذازیش😭

چیکار کنمممممم؟؟؟؟ازصبح دلم آشوبه که نکنه واقعا مثبته

فردا دوباره تست میزنم

چنددرصد بی بی چک درسته؟۵ روز بعد از موعد خوبه بزنم؟

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا تو رابطه مواظب نیستید !

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

من‌چشام هاله ای ندید. منفیه بنظرم 

به امید روزی که منم تیکر بارداری بزارم😍👶🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... یه صلوات برام میفرسی حاجتروا شم؟!🥺💔🩹 اللهم عجل لولیک الفرج 🥀.. مثل دانه گیاهان باش وقتی روزگار خاکت کرد تو دوباره متولد شو و جوانه بزن🌱🌴زندگی همه یه مشکلی داره ناشکر نباش بانوجان.. ۱۴۰۲.۷.۲۶ بیبی چک و ازمایشم مثبت شد خدایااااا هرچی بگم شکرررررت بازم کمه🥺🫂 دیدین منم تیکر بارداری گذاشتم؟!!😍😍 دعا کنید نی نی م سقط نشه و بسلامتی بیاد بغلم بعد اینهمه انتظار  🫐   بلوبری مامانشه🤤🤤🫐

گفتم بهت

اگه مثبت بود بهم پیام بده

مشاور میشناسم که همسرت رو قانع میکنن برای نگه داشتنش

و خودتم حمایت مالی و عاطفی و مصاوره ای و پزشکی میشی‌

تو اینستا سرچ کن

گروه جهادی حسنا

بهشون پیام بده.

پایان شب سیه سفید است

منفیه ها

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

وضعیت مالیتون ضعیفه؟ اگه ضعیفه من جا اون بچه بودم ترجیح میدادم برم پیش خدا 😐🤝

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂