2777
2789
عنوان

بارداری

101 بازدید | 13 پست

امروز با شوهرم دعوام شد برای اولین بار عصبی شد زد تو صورتم ولی باردارم خیلی حالم بد شد البته شوهرم نمی دونه باردارم الان خودمو تو اتاقم زندانی کردم نهار هم نخوردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون بنده خدا نمیدونه بارداری کهاما خودت که میدونی، استرس برات بده، گشنگی کشیدن برات بدهپاشو برنامه ب ...

منم بچه رو تصمیم گرفتم سقط کنم از این شوهر 

عزیزم پیش میاد دیگهواسه یه سیلی نمیشه که جدا بشی یا ادامش بدین

هر چقدر هم که عصبی باشی نباید کنی منم آنقدر چیزی نمی خورم که این بچه که دنبالش بود بمیره ایشالا

منم بچه رو تصمیم گرفتم سقط کنم از این شوهر

واااا این حرف رو نزن داری ناشکری میکنی

من دو ساله التماسش میکنم نمیده

واسه یه سیلی سقط کنی

چند سالته که انقدر بچه گانه فکر میکنی!

۱۰شهریور گفتی شوهرم بچه میخاد و گفته اقدام کنیم و گفتی به خاطر سیگار نه! بعد تاپیک دیگه گفتی شوهرم ا ...

الآنم وضعش خوبه و اخلاقش هم همیشه خوب بود برای اولین بار به چنین مشکلی پیش اومد بینمون

واااا این حرف رو نزن داری ناشکری میکنیمن دو ساله التماسش میکنم نمیدهواسه یه سیلی سقط کنیچند سالته که ...

واسه سیلی نیست مردی که با زنش بلد نیست چطوری رفتار کنه دو روز دیگه بیشتر می زنه بعد اون وقت باید یه بچه طلاق سخت میشه اونم گناه داره تو زندگی بیاد که باباش مامانش و می زنه

الآنم وضعش خوبه و اخلاقش هم همیشه خوب بود برای اولین بار به چنین مشکلی پیش اومد بینمون

تو تاپیکات هر دفعه یه چیزی گفتی حداقل قبل تاپیک زدن قبلی رو بخون

گفتی دانشجوی پزشکیم بعد یه جا گفتی دانشجو ارشدی😐

گفتی شوهرت سیگاریه بعد یه حا گفتی خودتم کنارش میکشی🤔