یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت
امروز مراسم داشتیم توی هیئت نجات غریق برای مریمم 🙃💔
از منجی غریقای استخر بودش همکار من بدجور دختر خوبی بود دو روز اول میزدیم تو سر کله خودمون ولی نتیجه گرفتیم با این کارا زنده نمیشه براش قرآن میخونیم
خدایا شارت شیوسه!🙃در هه رو با حوصلت نارم ترین حالت ممکنم👌🏻شارت بشیوه چیست؟یعنی زندگیت مختل بشه،نه آب داشته باشی نه غذا،نه خواب داشته باشی نه بیداری آرام،کاملا لیوه بشی😅♥️خدا کارمو کارمو وه بنده های دَم دِردَه لَچِرِت ننداز🙂😂ای کآربری که قضاوت میکنی و میری تاپیکامو شخم میزنی تو میتونستی یه گوشه ای از زندگیم باشی وای عه دیز😔😂هم اکنون در سراسر لرستان و مشکل کولر ها:پمپ بزه،خو ایسه موتورن روشه کو،بزه دور تند،خاموش که،هوو وراز واتونم،مر کری ها گوم خاموش کو👌🏻😂کسی که د مین سایت دل منن اشکنی فکر میکی سیم مهمی گگه؟🤨چک چنه گپو:سیم عزیزی،نه چن خومی روبه😜دلم از دوریت خِرتپوس شده😔😂تعریف عع وژم نوعه ع ایل لکستان و لرستانم😍😎و در من دختریست که هر روز بیشتر از قبل پرچه شرش می آید😌✌🏻م نزانم چ موشی ولی زانم لیوتم🤗♥️عشق دو پا و هلیکوپتری 😎✌🏻