2777
2789
عنوان

گربه توخونمون زاییده خودش رفته بچه رو چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1557 بازدید | 82 پست

عزیزم شیر گاو میکشتش خیلی کوچیکه شیر خشک گربه از پت شاپ بگیر یا شیر بدون لاکتوز،گناه داره مواظب باشین شیر تو ریش نره ، جا به جا اصلن نکنید بیاد ببره ،مواظبش باش خیلی ثواب داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مادرش رفته براش غذا پیدا کنه، برمیگرده، بهش خوب برس بهش غذا بده، گاهی اوقات خدا این چیزا رو میاره تو زندگی آدم تا شما رو امتحان کنه، یا از کارمای گذشتتون بتونید کم کنید، شما باردارید سعی کنید به حیوونا لطف و محبت کنید تا صدقه ای برای بچتون باشه، راست میگن گربه خیلی برکت داره، من وقتی شروع کردم به گربه های محلمون غذا دادم زندگیم زیر و رو شد، کار پیدا کردم، موقعیت های مالی خوب و.‌‌‌..  یه غذا می خواید بهش بدید دیگه تا چند روز دیگه بزرگتر میشه خودش میره. گناه داره به شوهرتون بگید صبر کنه اینم یه تجربست دیگه، از صدای ملوس گربه مگه قشنگتر داریم؟ فردا بچتون به دنیا میاد توی خونتون فقط صدای گریش میاد ، این که یه گربه کوچولوعه دیگه...

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
عزیزم شیر گاو میکشتش خیلی کوچیکه شیر خشک گربه از پت شاپ بگیر یا شیر بدون لاکتوز،گناه داره مواظب باشی ...

باشه عزیزم تاغروب برم ببینم داروخانه داره

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
عزیزم مادرش رفته براش غذا پیدا کنه، برمیگرده، بهش خوب برس بهش غذا بده، گاهی اوقات خدا این چیزا رو می ...

خب بهش چی بدم  تازه  دیشب دنیااومده

عزیزم مادرش رفته براش غذا پیدا کنه، برمیگرده، بهش خوب برس بهش غذا بده، گاهی اوقات خدا این چیزا رو می ...

ن عزیزم مادر برا اینا غذا پیدا نمیکنه چون تازه به دنیا اومدن گربه عادتشه وقتی بچش به دنیا اومد چند بار جا عوض میکنه تا جا امن پیدا کنه

چجوری نگهدارم

ببین بهش شیر گاو نده بعدش آموزش اینکه چطور بچه گربه بدون مادر دستشوییی کنه هست فیلمشو ببین چون اصن بلد نیست دستشوییی کنه بعد 15 روز چشماش باز میشه وقتی باز شد بهش شیر خشک گربه بده تا دو ماه با سورنگ بعدش دیگه غذا می خوره آروم آروم خودش همه چیو یاد میگره خیلی هم شیطونننن بی نهایت 

سلام، عزیزم این اتفاق دو هفته پیش برای منم افتاد و دو تا بچه گربه پیدا کردم.

حماقت کردم با شیر پاستوریزه و شیر گاو کشتمش و هنوز عذاب وجدان شدید دارم.

باید براش از کلینیک دامپزشکی یا مغازه ای ک لوازم حیوانات را داره شیر خشک بدون لاکتوز بگیری و هر دو ساعت یبار با سرنگ مخصوص بدی بخوره‌.

تو را خدا گناه داره مواظبش باش.

اگه میتونید بیارید همونجا که بوده، جای گرم باید باشه، اینکه چی بهش بدید رو باید از پت شاپ بپرسید ولی میدونم شیر گاو براش بده باید شیر مادرشو بخوره اجازه بدید میو میو کنه تا مامانش صداشو بشنوه بیاد، اگه دری چیزی هست باز کنید تا مامانه بتونه بیاد داخل، خیلی زندگی جالبی دارن مامانه بهش غذا خوردن یاد میده، پریدن یاد میده، کاش بتونید ببینید اینا رو 😍، فقط صداشو توی جعبه و اینا حبس نکنید چون مامانش نمیشنوه و جابه جاش هم نکنید تا بتونه بو بکشه و مامانش پیداش کنه.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
ن عزیزم مادر برا اینا غذا پیدا نمیکنه چون تازه به دنیا اومدن گربه عادتشه وقتی بچش به دنیا اومد چند ب ...

عزیزم😍😍😍😍 عاشقشونم😍😍😍

سلام، عزیزم این اتفاق دو هفته پیش برای منم افتاد و دو تا بچه گربه پیدا کردم. حماقت کردم با شیر پاست ...

نمیدونم ولله از دیشب که شیر گاودادم  الانم غروب برم ببینم دارن بخرم

اگه میتونید بیارید همونجا که بوده، جای گرم باید باشه، اینکه چی بهش بدید رو باید از پت شاپ بپرسید ولی ...

خداکنه زود بیاد