2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن این مردا اصلا حرف حالیشون نمیشه الکیه بشین  با ارامش بهش بگو ... حالا من میام مشکلاتمو ...

نه ینی چی حرف حالیشون نمیشه یه مرد هرچقد هیچی نفهمه وقتی باهاش حرف میزنی حس میکنه مهمه و شاید اون لحظه ها سکوت کنه و تو با خودت بگی اصن نمی‌فهمه من چی میگم اما مطمعن باش اون قراره به حرفات قشنگ فکر کنه و یه جایی بالاخره تغییر میکنه اخلاقش فقط اگه صبور باشی و همیشه باهاش حرف بزنی

بیاین باهم مهربون باشیم... این روزا حال یه ایران بده :') 
ترس که نه طبقه پایین خونه مادرشوهرمه طبقه پایینش خونه مامانم اینا

چه جالب خوبه باهم کنار می‌آین😑😑

شب پنجشنبه بود شبی که خدا تو رو توی دلم گذاشت انشب همه ملائکه نوید آمدن یار مهدی عجل الله را دادند
ار گلم مطمئنم سر کاره چون پدرشوهرم و پدرم کارشون هر دو ساخت و سازه و شوهر منم شریک هستن الان پدر و پ ...

عزیزم دنبال دردسری بنده خدا برااسایشت کار میکنه ن دعوا کن ن چیزی باید خداتم شکر کنی ک ازخوابش از تفریح استراحتش میگذره  ک همش کارکنه  .

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃
شوهر منم با رفیقاش تا سه شب بیرونه هرچقدر دعوا کردم فایده نداشت کوتاه اومدم

بخدا سه شنبه خونه مادرشوهرم دعوت بودیم شوهرم نیومد سر کار بود غذای مورد علاقم بود ناهار و صبحانه ام نخورده بود گفتم میل ندارم وایسادم تا اون بیاد باهم بخوریم زنگ زد گفت شام خوردم

کاربری دست دو نفره
نه ینی چی حرف حالیشون نمیشه یه مرد هرچقد هیچی نفهمه وقتی باهاش حرف میزنی حس میکنه مهمه و شاید اون لح ...

ممنون الان ک فکر میکنم واقعا بعضی وقتا ازچیزی دلگیرم یا ناراحتم ازش بهش میگم بعدا خودش بحثشو باز میکنه .. مثلا ناراحت بودم ک اصلا گردشو تفریحی نداریم بخاطر کارش بعد از چن روز گله میکرد از کارش که نمیتونم  جایی ببرمت ... مرسی عزیزم با حرفای قشنگت