2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 67 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیدونم شما ها چرا با شوهرتون خیلی منطقی حرف نمیزنید چرا به جای تاپیک زدن نمیری کنارش بشینی بگی ع ...

چقد حس خوب و مثبت  و پختگی توی یه پیام میتونه باشه اخه..باریکللا😍😍😍

و خداوند توبه کنندگان را دوست دارد  
من نمیدونم شما ها چرا با شوهرتون خیلی منطقی حرف نمیزنید چرا به جای تاپیک زدن نمیری کنارش بشینی بگی ع ...

باور کن این مردا اصلا حرف حالیشون نمیشه الکیه بشین  با ارامش بهش بگو ... حالا من میام مشکلاتمو با ارامش میگم سکوت میکنه من از سکوت بدم میاد. یا سر چیزی مشکل داریم میخوام  بگم بهش از این کارت بدم میاد ادمو قانع نمیکنه 

من شوهرم این اواخر اینجوری شده از دوستاش عوض شده اصلا باز شبا دیر میاد میره پیش دوستاش ولی نه هرشب ش ...

نه منو و شوهرم تا حالا دعوا جدی نکردیم اصلا رفیق باز نیس

کاربری دست دو نفره
اگه مطمعنی سر کاره بنظرم مشکلی نداره  منم اوایل ازدواج ناراحتم بودم و میگفتم ایکاش بیشتر پیش ه ...

ار گلم مطمئنم سر کاره چون پدرشوهرم و پدرم کارشون هر دو ساخت و سازه و شوهر منم شریک هستن الان پدر و پدر شوهرمم نیومدن خونه

کاربری دست دو نفره
نه منو و شوهرم تا حالا دعوا جدی نکردیم اصلا رفیق باز نیس

مال من نبود اواخر رفیق باز شده خستم کرده خسته یبار منو زد بخاطر رفیقاش تمام صورتم کبود و سیاه شد و به شدت ورم کرد حتی داخل چشمم کبود شد 

خدایا خستم