2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ٣٣ سالگى با شوهرم آشنا و دوست شدم ٣٥ عقد كردم و هنوزم عروسى نكردم 

نه اين حرفا كه ازدواج چيه كسانى كه سنشون كم بوده ازدواج كردن ميگن 

ازدواج تو سن بالا خيلى هم خوبه 

انشالله به زودى اونى كه دلت ميخواد بياد 

من خودم ۲۸ سالمع تازه چند ماه ازدواج کردم ، اخه سن بالایی نیست ک خیلی نرماله ،البته هنوزم میگم زود بود واسم بچم😂

پسر قشنگم ،نور دیده ی من💙💙لااله الاانت سُبحانَکَ اِنّی کنتُ مِن الظالِمین☆

خودم کوچیکترم اما خواهرم که بالای ۲۷ ساله ازدواج کرد جدا شد دوساله الان هم یکی دوتا خواستگار داره

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..

۳۰سالم امیدی ب ازدواج هم ندارم. تا ی سری ادم حسود و بدخواه دورم فکر نکنم بزارن من ازدوج کنم

لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه
ینی چی ب وقتش میاد

قسمت خیلی بهش اعتقاد دارم

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             
منم ٣٣ سالگى با شوهرم آشنا و دوست شدم ٣٥ عقد كردم و هنوزم عروسى نكردم  نه اين حرفا كه ازدواج چ ...

مبارکت باشه عزیزم

خاهر منم ۳۲ هست

ایشالا زودتر به عشقش برسه خوشبخت شن

خیلی عذاب میکشه از حرف دیگران🥺دعاش کن توروخدا

ولی شاید یه روز یه "جایی" ته این "تنهایی" همه چی "رویایی" باشه...!

ربطی به شعار نداره منم ۲۶ سالگی عروسی کردم کیف دنیا رو بردم مجردیم تازه میگم کاش امسال که سی سالم میشه ازدواج میکردم خیلی خوشبختم ولی مجردی کلا عشقه نه فکر نه خیال نهایت فکره مجردی همینه نکنه ازدواجم دیر شده ولی بعد امضای عقدنامه وارد دنیایی از مسئولیت میشی