احساس میکنم ،الان تو این دوره ای ک هستیم ، خواستگاری ها خیلی سحت شده یا کم شده چون اعتمادی نیست و زمونه بدی شده ادم نمیتونه به هیشکی اعتماد کنه راه بده واسه خواستگاری ،انگار تا همین دوسه سال پیش بهتر بود
پسر قشنگم ،نور دیده ی من💙💙لااله الاانت سُبحانَکَ اِنّی کنتُ مِن الظالِمین☆
من اومدم ببینم چی میگید ، اما در همین حد بهتون بگم من و دوستم پایه و رفیق صمیمی بودیم ، بعد من برام خواستگار اومد سریع ازدواج کردم اونم رفت دنبال درس و کارش ، الان برای خودش یک شخص مهمی شده هنوز هم مجرده ۳۸ سالشه ،از زندگیش هم کاملا راضیه .اپارتمان خودش داره ، بهترین ماشین را سوار میشه بهترین یفرها را میره ، و در کل خیلی خوشه ، اون موقع من چی ،درسته منم محدود نبودم اما با وجود دو تا بچه شرایطم خیلی سخت بود تو انجام کارهام ، این را بگم از مجرد بودنتون ناراحت نباشید برید خوشی کنید ، الان ما باید به فکر جهاز دختر و پسر باشیم که براشون زندگی تشکیل بدیم .شما این استرس ها را دارید ،خوش به حالتون .از زندگیتون لذت ببرید
اره این ک درسته ولی قبول داری...اون کسی ک باید بیاد دهن ادم قفل میشه ایشالله واسه همه خوبش ب ...
اره كسى كه قسمتت باشه بياد خودش جور ميشه
من شوهرم مال شهر ديگه است و همزمان ى خواستگار ديگه كه ايشون هم مال شهر ديگه بود داشتم جالب اينجا بود به اون يكى گفتم من با همشهرى خودم ازدواج ميكنم ولى براى شوهر خودم دهنم بسته شد