2777
2789
عنوان

بیاید بگید کجایی هستید و ..

479 بازدید | 70 پست

کجایی هستید؟ شهرتون دوس دارید؟چه رسم و رسوم‌هایی جالبی دارید ؟😂😂و چه سوغاتی هایی

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
برای رشت هستم بقیه رو حال ندارم تعریف کنم

😁

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تهران عزززیزم عاشقشم ....سوغاتی هم همه چی داره دیگه😀😍😘😙😗

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏

من خودم‌کرمانشاهی عاشق شهرم هستم ولی خب  تهران زندگی‌میکنم‌ رسم هامونم‌یکیش اینکه بعضی وقتا البته کم‌پیش‌میاد عروس با مادر شوهرش زندگی‌میکنه تو یه خونه چن سال اول همینو یادم‌اومد 😂😂😂سوغاتی هم کاک و نون برنجی و نون خرمایی غذا خورشت خلال و دنده کباب و آش عباسعلی 

کرمونیم با رگ رگ وجودم قربونش میرم جگرم ورشش بشله غذامون بزقورمه سوغاتمونم انواع زیره وقوتوو کرمونی😁😁😁

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉