2777
2789
عنوان

بیاید بگید کجایی هستید و ..

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 70 پست
پاشو بیا مهمون 😂🥰

چشم میام فردا با اولین‌پرواز😂😍

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به به روس به مامانت رفته باشی خوشگلی ها کلک 😍🤩الهی عزیزم‌چرا ندیدی 

پدرم متولد روسه تا جوونیش که اومدن تهران مادرمم متولد تبریزه اونم بچه بود اومدن تهران  ....

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
بیاد مهم نیست دروغ که نگفتم واقعیته😁😁😁

اون همه سوغاتی این و گفتی😂😂😂

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
پدرم متولد روسه تا جوونیش که اومدن تهران مادرمم متولد تبریزه اونم بچه بود اومدن تهران  ....

آها پدرتون متولد روسه آخه اول گفتید مادرتون یا من بد متوجه شدم باسه گلی انشاالله هرجه هستی خوش باشی

منتظرم 💃💃😂🥰

فدات شم‌مهربون‌مرسی 🥰😚

اون همه سوغاتی این و گفتی😂😂😂

اینم یکیشه دیگه کلمپه  کماچ سهن پسته مرکبات فرش دستباف  خرما  غذای معروف هم بزقورمه

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری