2777
2789
عنوان

کیا ای وی اف کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 6230 بازدید | 87 پست
حدودی سی الی چل میخوای یه بار ای یو ای رو امتحان کن ان شالله ک جواب بگیری با همون اگه مشکل خاصی نداش ...

مرسی ک وقت گذاشتی عزیزم من سر دخترم ناخواسته باردار شدم الانم الانم اقدام نکردم ولی همسرم پسر میخواد بخاطر اون پرسیدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی ک وقت گذاشتی عزیزم من سر دخترم ناخواسته باردار شدم الانم الانم اقدام نکردم ولی همسرم پسر میخواد ...

اگه مشکل خاصی نداشته باشید ای یو ای جواب میده 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
من سنم پایینه ۲۵ولی خیلی وقته درگیر نازاییم هر سری خودم عقب انداحتم نمیخواستم ب غی وی اف برسم 

بله درسته عزیزم منم عقب انداختم ...حقیقتش هزینه هاش خیلی بالاست ومنم دلم میخواد اینبار ک میرم برم مطب خصوصی...توکل ب خدا عزیزم ان شا الله خدا بهممون کمک کنه تو این راه سخت

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
شما تو تاپیک تورک انا هستید اونجا بچه ها دکترای خوبی معرفی میکنن 

بله عزیزم اتفاقا اونجا بهم معرفی کردن...دکتر اسرافیلی مطبش سعادت آباده..ان شا الله خدا بخواد میخوام ۴شنبه برم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
 ممنون عزیزم انشالله برای شماهم جواب بده صاحب ی نینی ناز بشی بخدا دختر پسر نداره اتفاقا دختر خی ...

من خودم عاشق دخترم البته پسرم هم دوست دارم  ان شاالله خدا خودش هر کدوم و صلاحه بهم بده  الان هم دوتا جنین کاشتم ان شاالله جفتش بگیره 

بله درسته عزیزم منم عقب انداختم ...حقیقتش هزینه هاش خیلی بالاست ومنم دلم میخواد اینبار ک میرم برم مط ...

هم هزینه هاش هم از نظر جسمی روحی هم فشارش بالاس ان شاالله ان شاالله اینسری جواب بگیری  بسم الله بگو ب خدا بسپر توکل کن خودش همه چیزو جور میکنه یه نذری هم من دیدم خیلی ها جواب گرفتن سیب پخش کردن ب نیت شهید جهانیاری منم نیت کردم ان شاالله مثبت شه پخش کنم 

هم هزینه هاش هم از نظر جسمی روحی هم فشارش بالاس ان شاالله ان شاالله اینسری جواب بگیری  بسم الله ...

بله درسته عزیزم توکل به خدا😍

ممنونم گلم ان شا الله شما هم مثبتی عزیزم

باشه حتما نذر میکنم منم شنیدم این نذرو ک خیلیها باهاش حاجت گرفتن

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
هم هزینه هاش هم از نظر جسمی روحی هم فشارش بالاس ان شاالله ان شاالله اینسری جواب بگیری  بسم الله ...

سلام عزیزم مبارکت باشه گلم🤩🤩

گلم میشه بگی شما چند تا تخمک ازتون گرفتن؟چند تا جنین شد ؟و اینکه فریز انتقال دادین؟بعد انتقال چیکارا کردید 

منم میخوام برم تو سیکل آی وی اف فردا وقت دکتر دارم منتها دیکه ابن سینا نمیرم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
سلام عزیزم مبارکت باشه گلم🤩🤩 گلم میشه بگی شما چند تا تخمک ازتون گرفتن؟چند تا جنین شد ؟و اینکه فری ...

سلام عزیزم خوبی امروز رفتم ازمایش دادم بعد از ظهر جوابش میاد 🥺

برامن ۲۵تا تخمک شد ک یع سری هاش نابالغ بودن  ک ۱۶تا جنین شد من قبل تخمک کشی تا الان ک انتقال دادم ژل رویال گرفتم هر روز صبح ناشتا میخوردم قرص کیوتن از قبل تخمک کشی میخوردم برا انتقال هم داده بود  میخوردم سیاهدانه هم میگن خوبه رحم و گرم میکنه 

سلام عزیزم مبارکت باشه گلم🤩🤩 گلم میشه بگی شما چند تا تخمک ازتون گرفتن؟چند تا جنین شد ؟و اینکه فری ...

اها قبل عید پانکچر شدم  فریز کردن برام بعدش هم برا انتقال بلاست برام انتقال دادن ان شاالله که این سری سری اخر باشه  بسم الله بگو و ب خدا اعتماد کن و بسپار مطمئن باش جوابتو میده 

اها قبل عید پانکچر شدم  فریز کردن برام بعدش هم برا انتقال بلاست برام انتقال دادن ان شاالله که ا ...

ممنونم عزبزدلم توکل ب خدا سپردم بخودش

الهی خدا بهممون یه نظری بکنه ❤

گلم بعدش استراحت مطلق بودی؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
سلام عزیزم خوبی امروز رفتم ازمایش دادم بعد از ظهر جوابش میاد 🥺 برامن ۲۵تا تخمک شد ک یع سری هاش ناب ...

ان شا الله بسلامتی عزیزم ...دلت پاکه منم دعا کن من ذخیره تخمکم کمه...نمیدونم چی پیش میاد خدا خودش کمکم کنه

من کیوتن و خیلی داروهای دیگم میخورم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏