یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من سنم پایینه ۲۵ولی خیلی وقته درگیر نازاییم هر سری خودم عقب انداحتم نمیخواستم ب غی وی اف برسم
بله درسته عزیزم منم عقب انداختم ...حقیقتش هزینه هاش خیلی بالاست ومنم دلم میخواد اینبار ک میرم برم مطب خصوصی...توکل ب خدا عزیزم ان شا الله خدا بهممون کمک کنه تو این راه سخت
هم هزینه هاش هم از نظر جسمی روحی هم فشارش بالاس ان شاالله ان شاالله اینسری جواب بگیری بسم الله بگو ب خدا بسپر توکل کن خودش همه چیزو جور میکنه یه نذری هم من دیدم خیلی ها جواب گرفتن سیب پخش کردن ب نیت شهید جهانیاری منم نیت کردم ان شاالله مثبت شه پخش کنم
سلام عزیزم مبارکت باشه گلم🤩🤩 گلم میشه بگی شما چند تا تخمک ازتون گرفتن؟چند تا جنین شد ؟و اینکه فری ...
سلام عزیزم خوبی امروز رفتم ازمایش دادم بعد از ظهر جوابش میاد 🥺
برامن ۲۵تا تخمک شد ک یع سری هاش نابالغ بودن ک ۱۶تا جنین شد من قبل تخمک کشی تا الان ک انتقال دادم ژل رویال گرفتم هر روز صبح ناشتا میخوردم قرص کیوتن از قبل تخمک کشی میخوردم برا انتقال هم داده بود میخوردم سیاهدانه هم میگن خوبه رحم و گرم میکنه
سلام عزیزم مبارکت باشه گلم🤩🤩 گلم میشه بگی شما چند تا تخمک ازتون گرفتن؟چند تا جنین شد ؟و اینکه فری ...
اها قبل عید پانکچر شدم فریز کردن برام بعدش هم برا انتقال بلاست برام انتقال دادن ان شاالله که این سری سری اخر باشه بسم الله بگو و ب خدا اعتماد کن و بسپار مطمئن باش جوابتو میده