2777
2789
عنوان

کیا ای وی اف کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 6230 بازدید | 87 پست
ممنونم عزبزدلم توکل ب خدا سپردم بخودش الهی خدا بهممون یه نظری بکنه ❤ گلم بعدش استراحت مطلق بودی؟

استراحت مطلق ک نه بعدش ک اومدم خونه از مبل پامیشدم میرفتم تو تخت دوباره طاقت نمیوردم میومدم رو مبل دراز کشیده نبودم بعدش روزه بعد با مادرم اومدم خونسون تو شهرستان با ملشین اونم پنج شیش ساعت تو راه یه ساعت یه بار نگه میداشتیم اونم اومدم پیش مامانم چون خودم تو غذا خوردن تنبلم ب خودم نمیرسم 😅ولی هر روز تو خونه  را ه میرم  پله هم داره خونه مادرم دسشویی هم معمولیه توت فرنگی زیاد خوردم چون میگن برا لانه گزینی خوبه  انجیر خشک گوشت گوسفند  میوه خیلی خوبه بعدش ولی حتما ژل رویال رو بگیر 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
ان شا الله بسلامتی عزیزم ...دلت پاکه منم دعا کن من ذخیره تخمکم کمه...نمیدونم چی پیش میاد خدا خودش کم ...

اگه لایق باشم حتما برات دعا میکنم ان شاالله پناه بر خدا همه چیز برات خوب پیش بره جنینای عالی برات تشکیل شه وب زودی مادر شی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه لایق باشم حتما برات دعا میکنم ان شاالله پناه بر خدا همه چیز برات خوب پیش بره جنینای عالی برات تش ...

فداتشم عزیزم ممنونم ان شا الله به امید خدا

ان شا الله برا شما هم همه چی عالی پیش بره عزیزم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
فداتشم عزیزم ممنونم ان شا الله به امید خدا ان شا الله برا شما هم همه چی عالی پیش بره عزیزم

سلام عزیزم خوبی من دیروز از دادم مثبت شد 😍

عزیزم انشاالله که بارداری... ما هم داریم دارو مصرف میکنیم اگه این ماه نشد ای یو ای کنم ببینم نتیجه م ...

مرسی عزیزم از دادم باردار بودم مشکلتون چیه شما 

عزیزم انشاالله که بارداری... ما هم داریم دارو مصرف میکنیم اگه این ماه نشد ای یو ای کنم ببینم نتیجه م ...

ان شاالله که دست پر برمیگردی تعداد خیلی راحت بالا میره با مصرف دارو