2777
2789
عنوان

کیا ای وی اف کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 6228 بازدید | 87 پست
روز یازده بی بی نزدم چون امپول hcg زدم مثبت کاذب میده انقدر منفی دیدم ک طاقتش و ندارم 

میفهمم عزیزم ایشالا بحق این وقت اذان این بار مثبتی عزیزدلم

منم دیگه میخوام برم تو سیکل آی وی اف اگه خدا بخواد

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
عزیزم منم این ماه ای یو ای کردم تو چن روزه ای یو ای شدی؟ انشاالله جوابش مثبت بشه برات گلی

عزیزم من روز ۱۷ آی یو آی آز دادم منفی بودم

ان شا الله شما مثبتی گلم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میفهمم عزیزم ایشالا بحق این وقت اذان این بار مثبتی عزیزدلم منم دیگه میخوام برم تو سیکل آی وی اف اگه ...

ان شاالله دیگه توکل کردم ب خودش و تو این راه قدم گذاشتم همیشه هم میگم خدا میگه از تو حرکت از من برکت من حرکتمو زدم منتظر برکت اون بالاییم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
میفهمم عزیزم ایشالا بحق این وقت اذان این بار مثبتی عزیزدلم منم دیگه میخوام برم تو سیکل آی وی اف اگه ...

عزیزم اگه میخوای بری برا ای وی اف  زودتر اقدام کن مثلا من خیلی عقب ننداز 

عزیزم اگه میخوای بری برا ای وی اف  زودتر اقدام کن مثلا من خیلی عقب ننداز

گلم شما چند سالتونه؟

از چ نظر میگی عزیزم؟

من پارسال دوبار ابن سینا انتقال منفی داشتم حالا ب امید خدا میخوام برم مطب خصوصی ک  یکی از دوستان همینجا معرفی کردن...بیشتر برام وقت بزارن چون تو این مدت ذخیره تخمکم اومده پایین

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
گلم شما چند سالتونه؟ از چ نظر میگی عزیزم؟ من پارسال دوبار ابن سینا انتقال منفی داشتم حالا ب امید خ ...

من سنم پایینه ۲۵ولی خیلی وقته درگیر نازاییم هر سری خودم عقب انداحتم نمیخواستم ب غی وی اف برسم 

مرسی عزیزم هزینه هرکدوم الان چقدره

ای یو ای یادم نیس سه الی چار تومن 

ای واف تا الان ۲۰ب غیر از یه سری آزمایش های جدایی ک دادم با تعیین جنسیت هم ک گرونتر میشه 

گلم شما چند سالتونه؟ از چ نظر میگی عزیزم؟ من پارسال دوبار ابن سینا انتقال منفی داشتم حالا ب امید خ ...

شما تو تاپیک تورک انا هستید اونجا بچه ها دکترای خوبی معرفی میکنن 

ای یو ای یادم نیس سه الی چار تومن  ای واف تا الان ۲۰ب غیر از یه سری آزمایش های جدایی ک دادم با ...

اها مرسی ک جواب دادین اگر ای یو آی انجام بدیم باید بگیم ک جنسیت هم میخوایم تعیین کنیم یا ن

اها مرسی ک جواب دادین اگر ای یو آی انجام بدیم باید بگیم ک جنسیت هم میخوایم تعیین کنیم یا ن

اره هزینش میره بالاتر و درصد موفقیتش خیلی پایین تر از ای وی اف 

نمیدونید ای وی اف با تعیین جنسیت چقد میشه هزینش

حدودی سی الی چل میخوای یه بار ای یو ای رو امتحان کن ان شالله ک جواب بگیری با همون اگه مشکل خاصی نداشته باشید