2777
2789
عنوان

خانومایی که خیلی عاشق شوهراشونن

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 86 پست
خانم بسه دیگه......... چقدر توی این نی نی سایت میچرخی و نمک می ریزی..... بیا دیگه ضعیفه! سر ظهر... ب ...

کجا حظ میکنن آقا ببین میپیچن به پرو پام یه کاری کن تا آشوب نکردم 🤣اینا میگن واس آقات قوت نزار

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جانم. خدا پشت و پناهت باشه. هزار آفرین.    

ممنونم ازت❤️😘

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

شما خودتو ملکه ندون ماخودمونو میدونیم .ولی ی زن نباید ارزششو بیاره پایین حالا خود دانی موفق موید👍🏻

مگه محبت کردن به کسی باعث پایین اومدن ارزش میشه؟

البته این محبته رو اگه همسر ادم بفهمه و مقابلش همونجوری محبتت کنه خوبه

اما کلا با محبت کردن کسی رو زیر پا نزاشتن

خدایا...! چه یافت آنکه تو را گم کرد، و چه گم کرد آنکه تورا یافت؟:)  ولله ولله ولله از مهم‌ترین شئون عاقبت به خیری رابطه‌ی قلبی ، دلی و حقیقی ما با این حکیمی‌ست که امروز سکان انقلاب را به دست دارد... و در قیامت خواهیم دید مهم‌‌ترین محور محاسبه این است... (شهید قاسم سلیمانی)                                                
دقیقاشوخ وبرونگراوپرانرژیه امامن درونگرا

منن هم درونگرا هستم. هنوز هم پیش دیگران همون شخصیت قبلی رو دارم ولی پیش شوهرم سعی میکنم خیلی پرانرژی باشم چون این‌جوری دوست داره

ببین خانما چه راهکارایی دادن...

از امروز شروع کن هر کدوم که برات راحت‌تره انجام بده 

وقتی همو دوست دارین نباید به این چیزا فکر کنین که.

کجا حظ میکنن آقا ببین میپیچن به پرو پام یه کاری کن تا آشوب نکردم 🤣اینا میگن واس آقات قوت نزار

بیا...
تحویل بگیر...
یه زن مطیع و خوب تو دنیا بود که صبحانه درست می کرد و قوت میذاشت برامون.
اونم نی نی سایت از راه به در کرد.........
آی... نی نی یار.. بیا ......
اینا نمیذارن بلولوس برای من قوت درست کنه        

مگه محبت کردن به کسی باعث پایین اومدن ارزش میشه؟ البته این محبته رو اگه همسر ادم بفهمه و مقابلش همو ...

ارزش اینا میاد پایین با محبت کردن.
محبت نمی کنند بعد همه جمع میشن میگن: وای.خوش به حالتون. چقدر با ارزشید
بعد میان به ما میگن: به خانواده تون محبت می کنید؟ چقدر بی ارزش.. اه ....اه....  

بیا... تحویل بگیر... یه زن مطیع و خوب تو دنیا بود که صبحانه درست می کرد و قوت میذاشت برامون. اونم نی ...

بلولوس تا ۱۲ خوابه نه صبحونه میده نه ناهار شام خواستی در خدمتم 🤣🤣🤣خونه مم گند ورداشته از ذوق بهار همش با مامانم کوه و کمریم 😅😅جواب شوهرمم برو بابا خفه بمیر  😬

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
بلولوس تا ۱۲ خوابه نه صبحونه میده نه ناهار شام خواستی در خدمتم 🤣🤣🤣خونه مم گند ورداشته از ذوق بهار ...

عزیزم..........
من این همه خرج می کنم....... بیز حمت اون کنجد  و شکلات رو برام درست کن.
قوت هم جدا درست کن برام
قدم مادرجان هم رو چشم.

امروز اومدن با هم خونه رو مرتب کنید..
دم مادر و دختر گرم . مخلص جفت شونم هستم. چاکریم.