2777
2789
عنوان

خانومایی که خیلی عاشق شوهراشونن

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 86 پست
       خانوم این عکس پروفایل رو بردارید.خیلی جذابه.  به جاش یه عکس گل ...

نه نه اشتباه نکن بلولوس هر کاری دوس داشته باشه انجام میده 😁

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂 شوهرمن خستم کرده روزی صدبارمیپرسه پسرخالتوددس داری یانه (پسرخالمه) اخرش عصبانی میشم میگم نه ...

خوب به زبون بگیرش. 

بگو نه دوستش ندارم عاااااشقشم. جونمم براش میدم همه زندگیمه. تکیه گاهمه. 

اینجوری باهاش حرف بزن. 

میتونی مثلا براش نامه یا پیامک عاشقانه بفرستی. 

تو طول روز که سرکاره بهش زنگ بزن بگو دلم برای صدات تنگ شده. 

برو اسپند دود کن دور سرش بچرخون بگو عشقمو حسودا چشم نزنن. 

اگه بچت دختره بگو انشالله در آینده یه شوهر خوب مثل باباش گیرش بیاد. 

اگه پسره بگو انشالله در آینده مثل پدرش مرد و فهمیده و جذاب و... باشه. 

شوهرت دچار افسردگی بعد از زایمان شده بهش شکمی و زبونی و زیرشکمی برس❤️😅😅

ای کاش اینچیزا فایده داشت  مادرش خیلی داره منو میچزونه اذیتم میکنه اینکاراش رو روابط منو شوهرم ...

مادرشم با دوتا شیرین زبونی نرم کن

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
اره دیدم تاپیک خیانت خیانت 😂😂😂احترام بزار حتما خوبه

چه ربطی به تاپیک خیانت خیانت داشت واقعا:/

بله که من احترام میزارم و حتما هم خوبه شما احترام نزار ببینیم کجا میرسی

خدایا...! چه یافت آنکه تو را گم کرد، و چه گم کرد آنکه تورا یافت؟:)  ولله ولله ولله از مهم‌ترین شئون عاقبت به خیری رابطه‌ی قلبی ، دلی و حقیقی ما با این حکیمی‌ست که امروز سکان انقلاب را به دست دارد... و در قیامت خواهیم دید مهم‌‌ترین محور محاسبه این است... (شهید قاسم سلیمانی)                                                
اگه یکم مغز اکبندتو بکار بندازی میفهمی موفق باشی عزیزدلم😌 بدرود

اون کسی که مغزش اکبنده شمایی که بعد این همه سال نفهمیدی نباید اینطوری حرف بزنی نه من

تو هم اگه جواب داری جواب منو بده توهینو که همه بلدن بکنن

البته که هرکسی که جواب قانع کننده نداره میاد فقط دهنشو باز میکنه و حرفایی که لایق خودشه رو با فحش و توهین به بقیه میگه چیز عجیبی نیست حرفت از این بیشتر نباید از تو انتظار داشت

خدایا...! چه یافت آنکه تو را گم کرد، و چه گم کرد آنکه تورا یافت؟:)  ولله ولله ولله از مهم‌ترین شئون عاقبت به خیری رابطه‌ی قلبی ، دلی و حقیقی ما با این حکیمی‌ست که امروز سکان انقلاب را به دست دارد... و در قیامت خواهیم دید مهم‌‌ترین محور محاسبه این است... (شهید قاسم سلیمانی)