2777
2789
عنوان

خانومایی که خیلی عاشق شوهراشونن

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 86 پست

من شوهر ندارم ولی طرفم ی ماه بعد رابطمون ی دختر بهم زنگ زد گفت نامزدشم (دوس دختر سابقش)و کلی بد ازش گفت ولش نکردم 

باز پسر داییش گفت داره بهت خیانت میکنه .ی دوس دختر قبلی دیگش اومد گفت باز ولش نکردم .زد زیر قول و قراراش باز باهاش موندم .برا ولنتاین باهم قهر بودیم رفتیم کادو خریدم و کیک سورپرایزش کردم 

بعد اینا عاشقم شد ....الان انقدر بهم محبت میکنه که حد نداره ولی بازم رفتارای گذشتش یادم میاد اذیت میشم

من روزی هزار بار میگم که دوست دارم مال منی عشق منی

هرچی بگه میپوشم یا میخرم حتی اگه سلیقه ام نباشه

از خود گذشتگی زیاد دارم

همه چیز توی خونه و مهمونی و مسافرت که میدونم دوس داره فراهم میکنم براش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشترعملی میخام گفتنی سخته برام

منم اولا برام سخت بود حتی تا چند ماه اسمشم نمیگفتم

یه بارم حتی یادمه زور کرد گفت گوشی تازه خریدم میخوام اولین چیزی که میشنوم ویس تو باشه منم گفتم چی بگم گفت بگو سلام عشقم خوبی جیگررر😂

منم خیلی خواستم طفره برم که نشد اخرش دادم با کلی سختی اما کم کم تو چتا بهش گفتم بعدش دیگه راحت شدم باهاش الان هردفه حرف کم میارم بهش میگم

شما هم از چتاتون شروع کن بعدش راحت میتونی زبون بیاری

البته من اینطوری بودم فک کنم رو بقیه هم جواب بده

خدایا...! چه یافت آنکه تو را گم کرد، و چه گم کرد آنکه تورا یافت؟:)  ولله ولله ولله از مهم‌ترین شئون عاقبت به خیری رابطه‌ی قلبی ، دلی و حقیقی ما با این حکیمی‌ست که امروز سکان انقلاب را به دست دارد... و در قیامت خواهیم دید مهم‌‌ترین محور محاسبه این است... (شهید قاسم سلیمانی)                                                
براش میوه خُرد کن سس شکلات بزن یا عسل کنجد و مغزیجات بپاش روش و چندتا بیسکویت کنارش بچین ببر  ...

خانم بسه دیگه......... چقدر توی این نی نی سایت میچرخی و نمک می ریزی.....
بیا دیگه ضعیفه! سر ظهر...
بیا یه لقمه غذا بخوریم.
بعدش یه سر بذاریم رو بالش. استراحت کنیم.
سر ظهر چیه توی این نی نی سایت هی میچرخی و همه برات حظ می کنن!   

خب وقتی انقد نیاز داره که بشنوه چرا نمیگی بهش؟!

هر چقدم سخت باشه تو همسرشی باید تامینش کنی از نظر عاطفی که سیر بشه و این حرف از کسی دیگه براش مهم نشه...

از پیامک دوستت دارم شروع کن، همونطور که برای زن سخته از شوهر محبت کلامی نشنوه و با شنیدنش عشقش دوبرابر میضه برا بعضی مردا هم مهمه، واسه زندگی خودتم که شده بگو بهش حتمااااا

من شوهر ندارم ولی طرفم ی ماه بعد رابطمون ی دختر بهم زنگ زد گفت نامزدشم (دوس دختر سابقش)و کلی بد ازش ...

اینجوری خیلی سخته.
منم تجربه شبیه شمارو داشتم
وای تا ابد یادم نمی رفت.
با اینکه ایشون دیوونه من بود

شما خودتو ملکه ندون ماخودمونو میدونیم .ولی ی زن نباید ارزششو بیاره پایین حالا خود دانی موفق موید👍🏻

ارزشت با احترام و محبت کم میشه بزار بشه ...ملکه هم به شوهر  و بچه ش میرسه البته این تو ذات خانوماست

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

توی خونه یه فضای خوب براش درست کن جوری که میره بیرون فکرو ذکرش این باشه سریع بیاد خونه پیش تو فضای خونه رو شاد کن همیشه مرتیب و تمیز باش غذاهایی که دوست داره براش بپز هر هفته یه شاخه گل بهش بده گاهیم زبونی دلبری کن بگو اگه نبودی من چیکار میکردم وقتی میخنده بهش خیره شو بگو خنده هات چقد قشنگه