2777
2789
عنوان

همین الان باز دروغ فردین در اومد 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 40 پست

🔴 واکنش رسمی پزشکی قانونی به اظهارات درباره پرونده پژمان جمشیدی ، مادر شاکی دروغ گفته

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور تأکید کرد که پرونده مربوط به پژمان جمشیدی هنوز به این سازمان ارجاع نشده و تاکنون هیچ‌گونه اظهار نظر رسمی از سوی پزشکی قانونی درباره آن صورت نگرفته است.

توضیحات رئیس سازمان پزشکی قانونی

عباس مسجدی در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره ادعای مطرح‌شده مبنی بر تأیید تجاوز در این پرونده گفت:«ارجاع نشده یا من مطلع نیستم. گاهی افراد غیرمسئول سخنان خود را از زبان پزشکی قانونی بیان می‌کنند، در حالی که ما روابط عمومی رسمی داریم و اطلاع‌رسانی‌ها فقط از آن مسیر انجام می‌شود.»

وی افزود: «در حوزه اطلاع‌رسانی، پزشکی قانونی تنها بخشی از پرونده‌ها را در اختیار دارد و اظهار نظر عمومی نمی‌کند. اگر مراجع قضایی یا قضات محترم اطلاعاتی بخواهند، در اختیارشان قرار می‌دهیم.»

شرح روند پرونده در قوه قضاییه

سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴، قوه قضاییه با انتشار اطلاعیه‌ای از بازداشت یک بازیگر مشهور سینما به اتهام تجاوز به عنف خبر داد و اعلام کرد: «پس از طرح شکایت شاکی خصوصی و انجام بررسی‌های تخصصی، متهم احضار، تفهیم اتهام و بازداشت شد.»

شنبه ۳ آبان ۱۴۰۴، علی القاصی‌مهر، رئیس کل دادگستری استان تهران، در جمع خبرنگاران گفت:«دادگاه تجدیدنظر قرار بازداشت پژمان جمشیدی را نقض کرده تا قرار تأمین متناسب صادر شود.»

بعدازظهر همان روز، مهدی محرابی، وکیل مدافع پژمان جمشیدی، در گفت‌وگو با ایسنا اعلام کرد:«موکلم با تودیع وثیقه از زندان آزاد شده است.»

آخرین وضعیت پرونده سه‌شنبه ۶ آبان ۱۴۰۴، اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضاییه، در نشست خبری خود گفت: «پرونده پژمان جمشیدی همچنان در مرحله تحقیقات مقدماتی قرار دارد و تا زمان تکمیل بررسی‌ها، امکان ارائه جزئیات بیشتر وجود ندارد.»

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‎‌

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@تهرانم‍ 

شاکی پرونده پژمان جمشیدی: پزشکی قانونی تجاوز را تایید کرده/ پژمان پیشنهاد ۵۰ میلیاردی داد که شکایت نکنم/ مادر شاکی: پژمان در دادگاه گفت صیغه محرمیت خوانده اما...

هم میهن نوشت:

▫️شاکی پرونده که نمی‌خواهد نام‌اش در گزارش بیاید از روزی می‌گوید که برای امضای قرارداد همکاری با پژمان جمشیدی، از دفترش به‌ خانه او رفته و آنجا مورد تجاوز قرار گرفته است، همچنین یک زن هم در این ماجرا دخیل بوده و شاکی به‌واسطه اعتماد به او به خانه جمشیدی رفته است. 

▫️زن جوان شاکی می‌گوید، بارها از سمت پژمان جمشیدی و اطرافیان‌اش به او پیشنهاد 50میلیارد تومانی داده شده تا از شکایت خود صرف‌نظر کند، اما قبول نکرده است. 

▫️متهم این پرونده به این زن جوان می‌گوید، قرارداد در جای دیگری است و باید با او به آنجا برود: من هم اعتماد کردم و با او رفتم. وارد خانه که شدیم، در را قفل و شروع به کشیدن مواد کرد و دود آن را روی صورتم فوت می‌کرد. 

▫️دست‌وپایم را بست و بعد به‌زور با من رابطه جنسی برقرار کرد. من میخکوب شده بودم و از پس‌اش برنمی‌آمدم. بعد نشئه شد و به کناری افتاد. 

▫️من هم دنبال کلید گشتم و پیدایش کردم. آرام در را باز کردم و به کوچه رفتم، شروع کردم به داد و بیداد و گریه، حالم خیلی بد بود.

مادر شاکی:

▫️او از جلسه سه‌شنبه هفته پیش دادگاه می‌گوید که در آن پژمان جمشیدی به قاضی و مستشارانش گفته با دخترش صیغه محرمیت خوانده: قاضی همان لحظه به او گفته، خودت خواندی؟ گفته بله. قاضی گفته الان خطبه را بخوان ببینم بلدی؟ و او نتوانسته بخواند. دروغ گفته بود و دروغ‌اش معلوم شد. آن روز از دخترم هم خیلی سوال پرسیدند

▫️طبق جواب پزشکی قانونی و اظهارات دخترم، دادگاه تشخیص اولیه داد که این جرم اتفاق افتاده و به‌همین‌دلیل قرار بازداشت صادر شد. قاضی‌ ها آدم‌های خوبی بودند و حرف‌های دخترم را شنیدند و قانع شدند./خبرآنلاین

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌

توی اخبار یورونیوز هم حرفهای دختره ومادرش رو نوشته بودن که تجاوز به دختره تایید شده وتست دی ان ای از اقای جمشیدی گرفتن ولی جواب ازمایش رو به کسی تا حالا نگفتن و اقای جمشیدی گفته ما رابطه جنسی انجام دادیم ولی من قبلش خودم خطبه صیغه رو حوندم قاضی میگه اگه بلدی جلوی من بخون ولی پژمان جمشیدی بلد نبوده که بخونه 

@تهرانم‍ شاکی پرونده پژمان جمشیدی: پزشکی قانونی تجاوز را تایید کرده/ پژمان پیشنهاد ۵۰ میلیاردی داد ک ...

اگر قرار بازداشت بوده ..الان پژمان خارج چی کار می‌کنه ؟؟؟خبر آنلاین چاخان زیاد می‌کنه عزیزم ..روزنامه زرده 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

اگر قرار بازداشت بوده ..الان پژمان خارج چی کار می‌کنه ؟؟؟خبر آنلاین چاخان زیاد می‌کنه عزیزم ..روزنام ...

میدونم کلا گفتم جریانش این بوده وگرن تو متن رسمی پزشک قانونی گفتن مادر شاکی دروغ گفته و... 

توی اخبار یورونیوز هم حرفهای دختره ومادرش رو نوشته بودن که تجاوز به دختره تایید شده وتست دی ان ای از ...

بنظرت چرت نیست؟ نهایت میگ از روی گوشی یا برگه خوندم😅

پزشک قانونی و دادستان چیزی نگفتن از کجا خبر داری تایید شده ؟

چرا پزشک قانونی اطلاعیه داد

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍