2777
2789
من قبل اقدام رفتم دکتر برام امپول و لتروزل نوشت  گرفتم ولی استفاده نکردم گفتم اولش طبیعی برم ...

اگه دوست داری زودتر باردارشی خب استفاده کن،من هم میخواستم چن ماه دیگه برم دکتر ولی بخاطر حرف بقیه….

خدایا،راضیم به رضای تو…♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بیشتر از ۵ساله منتظرم و فردا موعدمه 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

من این ماه تو پریودیم هروز نبات داغ و زعفرون میخوردم

هرصبح یک قاشق عسل وچن دونه سیاهدونه

اسید فولیک هم چند ماهه هر روز میخورم

دکتر که رفتم قرص کلومفن و لتروزل و دگزا داد استفاده کردم و روز دوازده پریودی سونو رفتم که وضعیتمو ببینم همچی نرمال و خوب بود و چهارتا فولیکول ۱۶/۱۷/۲۱/۲۲ داشتم

که دکتر یه امپول اچ سی جی داد زدم 

من دوسال اقدامم ی حاملگی پوچ داشتم که سقط شدرفتم دکتر اینوفولیک داد مصزف کردم سه روز عقب انداختم نمی ...

انشالله که بارداری 😍بی بی چک زدی عکسشو بذار واسمون🥰

ممنون.میترسم بی بی چک بزنم تا الان تونستم مقاومت کنم نخر.انشالله اگر طاقت اوردم و پری نیومد چند روز ...

انشالله٫واقعا خوب مقاومت کردی من ۱۲پریودیم بی بی چک زدم با اینکه میدونم منفی میشه😂

انشالله٫واقعا خوب مقاومت کردی من ۱۲پریودیم بی بی چک زدم با اینکه میدونم منفی میشه😂

اینکه همسرمم نمیزاره بی تاثیر نیست.دوماه پیش زدم مثبت شد ولی متاسفانه پری امد بخاطرهمین نمیزاره بخرم ☺

منم دیشب زدم منفی شد

انشالله ماه بعد هر دو باهم باردار بشیم 💓

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
من دوماه اقدام کردم و نشد این ماه رفتم دکتر کلومفین و لتروزل و امپول زدم و منتظر نتیجم…⏳

عزیرم تنبلی تخمدان داری ؟ من هر کیو تو نی نی سایت میبینم همینا رو میگه ، میگم خدایا چرا دکتر من نداده بهم پس ، نکنه لازمه برام، من تنبلی ندارم 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
من بیشتر از ۵ساله منتظرم و فردا موعدمه 

انشالله فردا بی بی چکت مثبت بشه 💝💝