تو این چند سال انقدر بی بی چک منفی و مثبت کاذب دیدم که دیگه ازش متنفرم
فکر نمیکنم این ماه هم باردار باشم چون حس پریود دارم
با این حال ته دلم امیدوارم😊
«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
عزیزم منم اقدامم، فردا موعدم هست دو روز پیشبی بی چکم منفی شد ... آزمایش همسرت چطور بود ؟این دفعه اگه ...
الهی که همین ماه باردار باشی عزیزم
مشکل ازهمسرمه اسپرمش ضعیف بود و واریکوسل داشت و ۸ماه پیش عمل کرد ولی از بعد از عمل دیگه آزمایش نداد که ببینیم اسپرمش بهتر شده یا نه
«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
الهی که همین ماه باردار باشی عزیزم مشکل ازهمسرمه اسپرمش ضعیف بود و واریکوسل داشت و ۸ماه پیش ع ...
نمیدونم این مردها چی ازشون کم میشه برن آزمایش ، خیلیا رو تو سایت دیدم شوهرشون به زور میره آزمایش یا نمیره، شوهر خودم هم چندماه پیش جای دیگه آزمایش داده بود ، دکتر من قبولش نمیکرد ، میگفت باید برین مرکز ناباروری آزمایش بدین که با چشم بشمارند اسپرم رو نه با دستگاه، خلاصه شوهرم قبول نکرد تا بعد از شش ماه دیروز رفت آزمایش داد
آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
نمیدونم این مردها چی ازشون کم میشه برن آزمایش ، خیلیا رو تو سایت دیدم شوهرشون به زور میره آزمایش ی ...
اره واقعا همین مسئله باعث شد من چند سال درگیر دکتر رفتن بشم و فکر کنم خودم مشکل دارم حتی عکس رنگی بگیرم .
اگر از همون سالهای اول همکاری میکرد و ازمایش میداد شاید الان بچه ام بزرگ بود
منم ماه پیش عکس رنگی دادم ، به قول شما اگه آزمایش میداد اینقدر ما عکس رنگی نمیدادیم ، دیگه و ...
😂😂😂
پس کاش زودتر عکس رنگی رو میگرفتید
بین سری بعدی رفتی دکتر بگو دکتر گفته حتما حتما شوهرت باید آزمایش بده
هر ماه میگه من مطمئنم این ماه باردار میشی اگر نشدی میرم آزمایش وقتی هم پریود میشم میگه این ماه ماه اخره حتما باردارمیشی و به این صورت هر ماه آزمایش نمیده ولی این ماه اگه باردار نشم دیگه کوتاه نمیام