2777
2789
عنوان

بنظر شما پدر مادرم جواب این لرزش بدنم رو میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 56 پست
قربونت بشم من.آره خیلی سخته شرایطت. پس الان مشکلی تو دنیای بیرون از تو وجود نداره. فقط مشکلات توی ذه ...

چقدر قشنگ حرف میزنی 

یعنی میگی هرموقع مشکلات و اتفاقاتی که پشت سر گذاشتم تو ذهنم پلی شد من سعی کنم بهش پر و بال و شاخ و برگ ندم همون جا متوقفش کنم و بصورت عملی که همون گریه س خودمو تخلیه کنم نه؟ باز زانوهامو بتکونم بلند بشم برم رو به جلو؟

اخه من همینکارو میکردم مدتیه حس میکنم افسردگی گرفتم که اینطوری همه چیز از دستم خارج سده

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
خدا رو‌شکر ازدواج موفقی دارماما فشارهای روحی قبل تاثیرش رو‌ی من گذاشتهیه روزایی خوبم و یه روزایی داغ ...

خداروصدهزار مرتبه شکرت بابت ازدواج موفقت♥️

منم همین شدم 😭😭یهو بی دلیل تو جمع شاد یهو انگار زمان وایمیسه و من میرم تو خودم پکر و بی حوصله و عصبی که فقط میخوام همه پراکنده بشن 

لذت انچنانی نمیبرم از بودن با آدما 

نمیدونم آینده م ازدواجم چجوری میشم 

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیش روانپزشک نمیری؟من الان قرص خواب آور خوردم ولی از شدت استرس خوابم نمیبره دائم پاهام ودستام یخه🥶

میترسم وابسته بشم 

میترسم 

عزیزم‌ رشدِ تو توی همین شرایط اتفاق می افته.همه ی ماها مشکلات داریم فقط مشکلاتمون باهم فرق داره. مثل ...

یه چیزی بهت بگم؟

هرچی بیشتر صحبت میکنی بیشتر خودمو دارم میبنم 

اخه من خیلی دختر آگاهی بودم 

این همه سال تو زندگی ببخشید که انقدر عامیانه و بی ادبانه میگم ریده شد به من اما دیدگاه من همینی بود که شما میگی 

یک صبوری و آرامش خاصی تو ذاتم نهادینه شده یودکه من به بقیه دلداری میدادم و سعی میکردم قانعشون کنم گه با مشگااتشون کنار بیان

اما چندوقتیه خودم بی قرارم مضطربم پریشونم دنبال راه چاره م

خداروصدهزار مرتبه شکرت بابت ازدواج موفقت♥️منم همین شدم 😭😭یهو بی دلیل تو جمع شاد یهو انگار زمان وای ...

امیدوارم خدا یکی رو‌بذاره تو زندگیت که همه روزهای بد زندگیت رو باهاش فراموش کنی و به ارامش و عشق برسی عزیز دلم، این روزها هم میگذره ، سعی کن داستانهای خانواده و فامیل رو از ذهنت بندازی دور و برای الان و اینده برنامه ریزی کنی

میدونم خیلی سخته ، اما انرژی جوانی بهت کمک میکنه گلم

برات ایه الکرسی میخونم❤️🌹

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
امیدوارم خدا یکی رو‌بذاره تو زندگیت که همه روزهای بد زندگیت رو باهاش فراموش کنی و به ارامش و عشق برس ...

ممنونم عزیزم 

انشالله 

البته اگر ما بچه های طلاقو کسی بگیره😅

مرسی اززدعای خیرت♥️♥️

چقدر قشنگ حرف میزنی یعنی میگی هرموقع مشکلات و اتفاقاتی که پشت سر گذاشتم تو ذهنم پلی شد من سعی کنم به ...

عزیز دلمی.

آره گلم. ببین "حس" چیزیه که تو داری تجربش میکنی. ولی "افکار" که هی توی ذهنت تکرار میشه مثلا هی تو ذهنت میگی بابام فلان کرد و اگه این کارو با من نمیکردن الان من شرایطم فلان جور بود، یعنی هر حرفی که با فکر کردن به ذهنت میاد، اینا رو بذار کنار. 

زندگی رو "تجربه" کن نه اینکه بهش "فکر" کنی.

اگه ناراحت و غصه دار هستی یعنی داری یه حس هایی رو تجربه میکنی به احساست نزدیک شو. اگه غمه براش عزاداری کن. اگه کینه اس، فقط نیگاش کن. اصلا میتونی هر حسی داری بهش نگاه کنی. مثلا ببین این حسه بیشتر کجای بدنته؟ حسه چجوریه؟ بررسیش کن. حس یه جوریه که وقتی بررسیش کنی و نیگاش کنی، درکِ تو از اون حس تغییر میکنه‌. 

ولی افکارت ، چیزایی که به ذهنت میرسه، تحلیل کردن و هی افتادن‌ روی دورِ تکرار افکار که پشت هم پلی میشه رو متوقف کن و همون چیزی که خودت گفتی. عملگرا باش. اگه میبینی ذهنت مشغول شده، پاشو یه کاری بکن مثلا شروع کن به مرتب کردن اتاق، یه سری کارای عملی انجام بده در راستای پیشرفتت. یعنی پیشرفت توی درس و کار و شخصیت.

و اگه حست درگیر شد، به حست نزدیک شو. و اگه نیاز داری، واسش عزاداری کن.

همون مواجهه عملی با همه چی. 

و عمل کردن در راستای رشد و پیشرفتِ خودت.

عزیز دلمی.آره گلم. ببین "حس" چیزیه که تو داری تجربش میکنی. ولی "افکار" که هی توی ذهنت تکرار میشه مثل ...

خیلی خوشحالم که خدا یک کاربری رو گذاشت تو تاپیکم که حداقل آگاهه بهم راه حل میده

راه حلا خیلی کاربردیه 

سعی میکنم عملی کنم

بقول شما اگر اون رو تجربش کنم شاید دردش کمنر بشه 

و حتی شاید از بدنم خارج نشه 

حس میکنم عامل مشکلات جسمی همون روان آدمه

بتونم کنترلش کنم جسمم خوب میشه

یه چیزی بهت بگم؟هرچی بیشتر صحبت میکنی بیشتر خودمو دارم میبنم اخه من خیلی دختر آگاهی بودم این همه سال ...

هنوزم همون دختر آگاه و صبور هستی عزیزم. هممون همینیم که یه وقتایی توی مشکلات نیاز داریم این چیزا رو به خودمون یادآوری کنیم. تقریبا همیشه نیاز داریم‌. و اصلِ تلاش ما هم در همین راستاست که تو شرایط مختلف به خودمون یادآوری کنیم که کی هستیم و چرا اینجا هستیم و دنبال چی میگردیم. هی باید هدفمون و چیزایی که تو وجودمون داریم رو به خودمون یادآوری کنیم. 

اضطراب و بی قراری هامون ریشه اش به این برمیگرده که خودمونو فراموش می‌کنیم.

ولی اشکالی نداره، باز یادآوری میکنیم به خودمون. ولی این بار یعنی بعد از این مشکلات دیگه آگاهی ما ، همون آگاهیِ قبلی نیس و یه درجه بالاتره حتی اگه خودمون ندونیم تو چه مرحله ای هستیم. چون یه مشکلی رو پشت سر گذاشتیم که قبلا ازش عبور نکرده بودیم.

یه روزی نیگاه میکنی به زندگیت، میبینی همین آروم بودن؛ و مضطرب شدن از مشکلات و دوباره آروم  شدن و باز همین روند تو کل زندگی، چقدر قشنگه چون تونسته منو رشد بده.

هر مشکلی توی زندگی، اگه منو نکشته تا الان، منو بزرگتر کرده. فقط باید به "عمل کردن در راستای پیشرفتت" ادامه بدی.

یادت باشه فقط به این چیزا فکر کن:

درس

شغل و پول

کار‌کردن روی خودت و همون آگاهی

بقیه افکارت رو متوقف کن و هر وقت اومد سراغت، بچسب به کارای عملی.

خیلی خوشحالم که خدا یک کاربری رو گذاشت تو تاپیکم که حداقل آگاهه بهم راه حل میدهراه حلا خیلی کاربردیه ...

قربونت بشم. منم خوشحالم با تو حرف میزنم.

ببین اگه دو تا ابر سیاه تو آسمون به هم برخورد کنن و بارون بیاد ، اثری روی تو داره؟ روی عمل کردن و جهت زندگیت اثری نداره.

بدنِ ما هم بخشی از همین طبیعته و یه سری اتفاقایی که توی طبیعت می افته در بدن هم می افته. مثلا مو و ناخن ما عین گیاهان میمونه و پوست سرمون عین زمین کشاورزی. فقط شکل کود و مواد مصرفیش کمی فرق داره. که این هم بخشی از طبیعته و روی مسیر پیشرفت تو اثری نداره . بدن فقط یه ابزاره و در حد ابزار باید دیدش. به سلامتش اهمیت بده ولی بدون در حد یه ابزاره.

بیماری های جسمی ما هم به دو تا عامل برمیگرده. یه عاملش همین مسائل طبیعیه مثل وقتی که ریشه گیاه مثلا بهش آب نمیرسه و زرد میشه؛ که با تغذیه سالم و ورزش و ....، خوب میشه. یه بخشی از بیماری ها هم همونطور که شما گفتی به ذهن و روح ما برمیگرده. اگه دنبال رشد و پیشرفت خودت بری این بیماری ها خود به خود خوب میشن و با تنظیم شدنِ روح، این بیماریای جسمی خودش خوب میشه. چون ریشه اش عدم هماهنگی بین جسم و روحه.