yassseman مدیر استارتر عضویت: 1399/03/27 تعداد پست: 180 عنوان اقدامیا بیان 428 بازدید | 59 پست چند روز تا پریودتون مونده؟علایمی دارین؟چند وقته اقدامین ؟بیان دور هم باشین تا مثبت شدن بی بی چک😍 خدایا،راضیم به رضای تو…♥️ 1401/03/04 | 00:07 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bano333 عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 692 من دوماه اقدام بود امروز بعد سه روز گذشتن از موعدم آزمایش بتا دادم 62
asemooniii عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 864 به تام خدا حدود۵ماهفردا موعدمهفقط دلپیچه و کمردرد دارم ک اختمالا پریود میشم😖😖😖
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22909 من دوماه اقدام بود امروز بعد سه روز گذشتن از موعدم آزمایش بتا دادم 62 مبارک عزیزم خدا حفظش کنه آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22909 چه تاپیک خوبی 😍😍 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22909 منم پنج ماه اقدام هستم ، پس فردا موعدمه ، دو روز پیشبی بی چکم منفی شد 😞 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
asemooniii عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 864 منم پنج ماه اقدام هستم ، پس فردا موعدمه ، دو روز پیشبی بی چکم منفی شد 😞 منم دیشب زدم منفی شد
yassseman مدیر استارتر عضویت: 1399/03/27 تعداد پست: 180 من دوماه اقدام بود امروز بعد سه روز گذشتن از موعدم آزمایش بتا دادم 62 ای جان مبارک😍 خدایا،راضیم به رضای تو…♥️
yassseman مدیر استارتر عضویت: 1399/03/27 تعداد پست: 180 به تام خدا حدود۵ماه فردا موعدمه فقط دلپیچه و کمردرد دارم ک اختمالا پریود میشم😖😖😖 انشالله که نیاد🤪 خدایا،راضیم به رضای تو…♥️
yassseman مدیر استارتر عضویت: 1399/03/27 تعداد پست: 180 خودت چی من دوماه اقدام کردم و نشد این ماه رفتم دکتر کلومفین و لتروزل و امپول زدم و منتظر نتیجم…⏳ خدایا،راضیم به رضای تو…♥️
yassseman مدیر استارتر عضویت: 1399/03/27 تعداد پست: 180 چه تاپیک خوبی 😍😍 🥰🥰🥰 خدایا،راضیم به رضای تو…♥️
asemooniii عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 864 من دوماه اقدام کردم و نشد این ماه رفتم دکتر کلومفین و لتروزل و امپول زدم و منتظر نتیجم…⏳ من قبل اقدام رفتم دکتر برام امپول و لتروزل نوشت گرفتم ولی استفاده نکردمگفتم اولش طبیعی برم جلو ببینم چی میشه الان پنج ماهه نشده