2777
2789
یبار پسر عمم تو دستشویی بود کارشو انجام می‌داد نمیدونستم  کسی دستشوییه درو باز کردم ک.ونشو دیدم ...

واااای ترکیدم

فقط اونکه میگی داشت زور میزد

عالی بود🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دل را سر شوقی اگرم بود، تمام شد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه قبلیمون هم از پانسیون همه خونه ها به هم وصل بود  ی شب ی ساختمون صدای رابطه شنیدن 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

من هرووقت داداشم داره شلوار عوض میکنه یدفعه سر میرسم😐 هیچ وقتم نمیدونم حکمتش چیه ...تو هر اتاقی ک میره من یدفعه میرم اون اتاق ،بدون اینکه بدونم اون داره شلوار عوض میکنه همیشه خداهم با شورت دیدمش🤦🏻‍♀️ اوایل همش داد و بیداد میکرد الان دیگه میرم میبینم هیچ ریکشنی نشون نمیده  دیگه عادی شده براش بهش میگم چرا دیگه بهت برنمیخوره؟ میگه تو دیگه از خودمون شدی 😐😂🤦🏻‍♀️

۵ ، ۶ سالم بود  یه بار رفتم خونه مامان بزرگم بابابزرگم رفته بود روی تخت مامان بزرگم( تخت یه نف ...

ای وای عزیزم😅😅

دختره ی دهن لق🤣🤣🤣🤣

من هرووقت داداشم داره شلوار عوض میکنه یدفعه سر میرسم😐 هیچ وقتم نمیدونم حکمتش چیه ...تو هر اتاقی ک م ...

خب با شورت دیگ لخت نیست ک 😂

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
بچها خواهش میکنم خواهرای گلم التماستون میکنم واسم دعا کنین زندگیم رو به راه بشه خیلی درد کشیدم دعا ک ...

چیشده عزیزم؟؟

ایشالا درست بشه همه چی و مشکلت حل شه گلم😘😘

شاید منظورش این بوده دلستر یا دوغ میگرفتی

ن بابا خب باید میگفت دوغ بگیر ، یه حرکت هایی میزنه خسیسه بابا،مثلا یبارم نذری دادن بودن بهشون خورده بودن اضافه گذاشته بود یخچال بعد دوروز ماک رفتیم گرم کرد واس شام 

دودی کہ از سیگار بالا میره همون اشڪایی کہ قرار بود پایین بیوفتہ:) ⁧،‌وقتی خوابیدن میشہ بهترین لذت زندگیــت،شک نڪن به زندگی باختی!‌ ‌‌    خیلی جاها زورم رسید ولی دلم نیومد..      دارم غرق میشم..!  میان باتلاق افکار خاکستریم..:') جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است

ی بارم بچه بودم مامانم منو گذاشت خونه عمم تازه ازدواج کرده بود هیچ وقت یادم نمیره عمه ام با طرز فکر اینکه بچم خیلی جلوم راحت برخورد کرد ولی همه صحنه هاشو یادمه .. خودش لباس خواب تنش بود شوهرشم بدون لباس اینور و اونور میرف 🤦🏻‍♀️

یبار خاهر شوهرا و عمشون و شوهرا شون خونه مون بودن،رفتم توالت دیدم یه احمق کار کرده نشسته حالم بد شد ...

ینی دسشویی کرده بودن نشسته بودن؟؟😳😳😳

مربوط به خودمون بود😩 شب خونه برادر شوهرم مهمان بودیم و برای خواب موندیم، صبح برادرشوهرم رختخوابمون ...

وای دارم ب اون دستمال کاغذیایی ک تو هوا بودن و قیافه برادرشوهرت اون لحظه فک میکنم😂😂😂😂

مربوط به خودمون بود😩 شب خونه برادر شوهرم مهمان بودیم و برای خواب موندیم، صبح برادرشوهرم رختخوابمون ...

هيج وقت نتونستم درك كنم چطور خونه ي كس ديگه اي اينكارو ميكنيد حالا يه شب تحمل ميكرديد ديگه 😫😫