2777
2789
چی ؟؟ چرا متوجه نشدم🤔

کان د و م افتاده بود وسط خونه یهو دیدم صابخونه قرمز کرد البته تو جاشا

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

رفته بودیم‌تو ی مهمونی شلوغ  ساعت۱۲شب شام گذاشتن بعد رقص و آهنگ 

تو سینی های بزرگ توشون کوبیده و جوجه بود و همه توی سینی میخوردن(:

جالب اینجاس خاصم بخورم ی موی بلند تو غذا دیدم و واقعا بدم اومد(؛

میرسیم‌به‌جایی که‌حقمونه..!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یبار پسر عمم تو دستشویی بود کارشو انجام می‌داد نمیدونستم  کسی دستشوییه درو باز کردم ک.ونشو دیدم

یبارم داییم تو دستشویی بود بازم نمیدونستم با پا لگد زدم درو باز کردم داشت زور میزد اونم دیدم اون منو ندید فرار کردم دیدم داره داد میزنه فحش میده...😐

۵ ، ۶ سالم بود 

یه بار رفتم خونه مامان بزرگم بابابزرگم رفته بود روی تخت مامان بزرگم( تخت یه نفره 😐) بزور خودشو جا کرده بود بغلش کرده بود🤭😅

رفتم وسط اتاق بلند گفتم سلااام 

نزدیک بود از روی تخت بیوفته 🤣🤣

بعد رفتم خونه از سیر تا پیاز شو واسه مامان و بابام تعریف کردم😑😂😂

بچها خواهش میکنم خواهرای گلم التماستون میکنم واسم دعا کنین زندگیم رو به راه بشه خیلی درد کشیدم دعا کنید دو سه ماه دیگه برم سر خونه زندگیمون چهار سال میخواد بشه 😭 😭 ان‌شاءاللَّه خدای پاک هر خواسته ای دارین و به صلاحتونه برآورده کنه الهی آمین 😭

....
عمم و شوهرش جلو من همو بوس کردن من بچه بودم 12 سالم بود خاک تو سرشون داشتم از خجالت اب میشدم چشام به ...

حالا نمیشد جلو تو اینکارو نکنن؟😅

دل را سر شوقی اگرم بود، تمام شد...

یبار خاهر شوهرا و عمشون و شوهرا شون خونه مون بودن،رفتم توالت دیدم یه احمق کار کرده نشسته حالم بد شد شوهرم صداش زدم گفتم بگو هرکی ریده جم کنه عوضی اووووق

دودی کہ از سیگار بالا میره همون اشڪایی کہ قرار بود پایین بیوفتہ:) ⁧،‌وقتی خوابیدن میشہ بهترین لذت زندگیــت،شک نڪن به زندگی باختی!‌ ‌‌    خیلی جاها زورم رسید ولی دلم نیومد..      دارم غرق میشم..!  میان باتلاق افکار خاکستریم..:') جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است
بعد چن سال رفتیم خ نه خاهر شوهرم، شوهرش بیرون بود اومد یه نوشابه گرفته بود اون موقع ۲۵۰۰ بود انقد خا ...

شوخی نکن😳 در این حد😐

بعد جلو شما ام گفت؟😐

دل را سر شوقی اگرم بود، تمام شد...

تو خونه نبود ولی یسری خالم بهم گف بیا کمرمو بخارون بعد داشتم میخاروندم دیدم یه چیزای ی تو کمرشه مث اینکه پوسته پوسته میشه بعد یهو دوزاریم افتاد ک موقع رابطه شوهرش ابشو ریخته بود تو کمرش هنوز حموم نرفته بود ابا همونجا خشک شده بود 😐حالم بهم خورد تا ی ساعت دسامو میشستم😂بعد بع خودشم گفتم کصافد ع خنده ترکیده بود پایس کلن 

نخووووووووووون 😬😂                                           به‌خره‌میگن‌از‌یک‌تا سه بشمار‌؛خره‌میگه:١...٢..٣...!سلامتی‌اونایی‌که‌شماردن..😂🥀🖤                                   عاشخ همتونم ک تا اینجا اومدین من گفتم نخونا ولی خو شوما حس کنجکاویت گل کرد😂😂                                  درهرصورت ببخشین قصد توهین نداشتم فقط محض اینکه لبخند بنشونم رولبای قشنگتوون✌️💕
ک ا ن دو م

😭😂

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

هيچي

خدارشكر با شعور بودن😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤